от Lucifer

ВНИМАНИЕ: Въпреки, че самия сайт е под CC:SA лиценз, този пост е забранен за копиране и разпространение, без изрично мое съгласие!

  1. Що е то BDSM … Извратеност for Dummies (Част 1)

Нали ви обещах няколко материала от поредицата, която трябва да покаже по-тъмните ни влеченийца?

Време е за втората част.

Нашите любими фетиши …

Нека започна с лесното – що е то фетиш?

Фетиш, по принцип е африкански идол изобразяващ божество или дух, но всички знаем, че не това се опитвам да обясня.

Фетишите, които ще споменавам тук са тези неща или действия, около вас или у партньора, които повишават сексуалната ви възбуда или ви я причиняват. Някой се възбуждат от женски крака, някои от латекс или както обичам да казвам – всеки с фетишите си.

Моите собствени са няколко и най-разнообразни, но за това малко по на татък.

Фетишите са много и най-разнообразни. В много случаи всички сме фетишисти. Всеки един от нас има нещо, към което е привлечен, нещо което добавя малко … искра в секса. Красивите гърди на жената с която си. Дългата и коса … хубавия и задник … всяко едно нещо, което приковава „сексуалното“ ти внимание е фетиш.

Моята задачка в този пост, както и в другите от тази поредица, няма да е да ви дам подробна информация за нещата, за които пиша, а да ви дам моята гледна точка за тях. За това нека ме извинят по запознатите перверзници.

И така … принципно фетишите можем да ги разделим на няколко основни групи:

  • Фетиш към части от тялото
  • Фетиш към предмети
  • Фетиш към действия

Фетиши към част от тялото.

Притръпва ли ви като видите красив женски крак? Или хубав женски задник, „затворен“ в стегната бизнес пола? А на вас дами заиграва ли ви стомаха от нечий големи ръце? Мдааа … ето за това ви говоря фетишисти и фетишистки такива … Наистина често, без да се осъзнаваме сме привлечени не от цялото тяло, а от отделни негови части. Аз да си призная си падам по очи, коси, задници и гърди … горе долу в такъв порядък … нещо като … ерогенни зони по тялото на другия … но за вас … Това около което се въртят мръсните ви мисли за даден човек …

По някакъв начин, най-често сред тези фетиши се среща така наречения foot-fetish или фетиш към крака. Където и да попаднете с повече от 2-ма фетишисти на едно място, поне единия ще изпитва болезнена нужда да масажира, мачка, милва, целува и изобщо лигави женски крака … Най-странното, че макар и рядко се среща и обратния вариант – имах партньорка която си умираше докато е вързана на леглото или на земята да ми целува и ближе краката, но това е една друга тема.

Има хора които се възбуждат от ръце … има и такива които се възбуждат от телесно окосмяване … има множество и най-различни части от тялото, които могат да са възбуждащи … интересни …

Както вече казах аз си падам по очи … красиви, изразителни … показващи, че в главата на която стоят тече мисъл и има интелект. Изключително еротично намирам и дългата женска коса … да си погалиш … да я докоснеш … да отместиш няколко непослушни кичура спуснали се по лицето … или да я опънеш силно, докато задоволяваш животинските си желания, или да повлечеш притежателката и към леглото … знаете как е- животинска му работа … Или красивото дупе, по което прекарваш ръце … нежно погалваш за да предизвикаш сладостни тръпки … или пляскаш за да накараш притежателката му да разбере, че не е слушкала достатъчно … И не на последно място красивите гърди, които пълнят шепите ти … които се наслаждаваш да докосваш и мачкаш … мдааа … размечтах се … но да продължим на татък …

Фетиши към предмет

Тук ще включим и фетишите към дрехи и материи. Нали се сещате – има хора които се възбуждат от кожа, латекс, ликра … предметите могат да бъдат най-различни – секс играчки, дрехи, дори предмети от бита. Тук трябва да поставя и фетишистко облекло. Нали знаете поговорката, че секса продавал? Е в днешно време секса не продава толкова много колкото фетиша. В днешно време Фетиша продава. Нали знаете всички онези реклами, певици и разни други „стоки“ в които се срещат фетиш елементи като камшици, вериги, латексови облекла (тук визирам както Кристина Агилера и Лейди Гага, така и Миро и разни чалга певици).

Тук личните ми предпочитания падат на „стандартните“ латекс, секс играчки и въжета… А на въпроса защо латекс – не съм виждал много неща по-красиви от стройно женско тяло „оковано“ в прилепнал латекс … Колкото до въжетата – за тях в следващия материал от серията – този за обездвижването.

Фетиш към действия

Тук нещата стават дори още по-заплетени … нали се сещате колко различни действия могат да ви донесат възбуда? Масаж? Прегръдки? Целувки? Нежност? Грубост? Но за всеки е различно. Нещо носещо на мен възбуда, може да не я носи на друг … знаете как е – Всеки с фетишите си. Има толкова много BDSM и Фетиш практики, които мога да включа в тази група, че дори да пиша с дни пак няма да опиша всичко и всички … Тук можем да включим всичко от role play-а до body modification-а (това са термини които ще разискваме малко по на татък), но да кажем, че всяко нещо което ви доставя удоволствие може да приемете за ваш фетиш … Аз нали ви казах, че всички сме фетишисти?

Надявам се и този материал от „Извратеност for Dummies“ да ви е харесал.

Ваш,

Lucifer

3. Вържи ме … Извратеност for Dummies (Част 3)
4. Садо-мазо … Извратеност for Dummies (Част 4)
5. Да си поиграем … Извратеност for Dummies (Част 5)
6. Унижи ме … Извратеност for Dummies (Част 6)
7. Sensory deprivation … Извратеност for Dummies (Част 7)
8. Ела тук, животинче … Извратеност for Dummies (Част 8)
9. Да се поизцапаме … Извратеност for Dummies (Част 9)
10. Да си поиграем на чичо доктор … Извратеност for Dummies (Част 10)

3 отговора на “Фетишист такъв … Извратеност for Dummies (Част 2)”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux