от Lucifer

ВНИМАНИЕ: Въпреки, че самия сайт е под CC:SA лиценз, този пост е забранен за копиране и разпространение, без изрично мое съгласие!

  1. Що е то BDSM … Извратеност for Dummies (Част 1)
  2. Фетишист такъв … Извратеност for Dummies (Част 2)
  3. Вържи ме … Извратеност for Dummies (Част 3)
  4. Садо-мазо … Извратеност for Dummies (Част 4)
  5. Да си поиграем … Извратеност for Dummies (Част 5)

Предната седмица, докато си говорихме за еротичната игра на роли, споменах за „наемане“ на партньорката като част от реализиране на фантазията, но защо точно наемане? Заради добавеното удоволствие от унижението. Да – унижението на човека до теб. Унижение направено с финес или грубо, но все пак взаимно желано унижение.

Колкото и да е странно, това че унижавате някого в аспекта на BDSM не означава, че не го зачитате или че не значи нищо за вас. Дори напротив – дори докато правите най-унизителните неща за които можете да се сетите, вие пазите и закриляте този човек. Дали ще използвате физически действия или думи – няма значение.

Какво е удоволствието да ти зашлевят шамар или да те нарекат „курво“ … честно казано не знам, но смятам да попитам някоя подчинена и както винаги да ви дам и гледната точка на другата страна.

Какво е удоволствието да зашлевиш партньорката си или да я наречеш „курво“ … е това вече е нещо друго. На няколко пъти споменавах Power Exchange-а като фактор … като желан елемент от взаимоотношенията, а каква по-голяма власт над някого от това да го унижиш, било то вербално или с действия … като отново искам да подчертая, че унижението никога не трябва да е извън BDSM, като отношения. Не приемам безцелното и нежелано унижение на никого. Това което ми дава на мен унижението, освен усещането за власт над партньорката, е допълнителната подправка … допълнителното пречупване и преминаване на границите на човека срещу мен …

Ако садизма създава усещания на тялото на партньорката ми, то мръсните думи, отнасянето като с животно, привидното незачитане и изобщо всяка форма на унижение, целят да създадат усещания в „главата“ и … да се опитам да „насиля“ съзнанието и така както се опитвам да насиля тялото и. Униженията са като … допълнителния стимулант … допълнителната „подправка“ за да засилите това, което сте правили до момента.

Да, знам, че звучи странно. Но е проверено – почти не познавам жена, която да не обича да и говорят унизителни за нея неща, докато я „използват по предназначение“.

А какво все пак е унижение? Тук отговори много, защото за различните хора варира. Тук дори е по-заплетено от вариациите на садомазохизма, но за тази статия ще ги разделя на 2 основни типа:

Частни

Частни са тези унижения, които се случват вътре във двойката/тройката или колкото там многоъгълна е връзката в която сте. Има цяла купчина практики, които могат да спаднат към тази група, но както казах – те зависят от съответните хора. Дали ще зашлевите партньорката си, ако ви противоречи или ще я заставите да не говори, ако не е заговорена. Дали ще я накарате да стои в краката ви, докато си гледате филма или да ви „обслужва“ докато вечеряте. Това си зависи от вас и от това какви договорки си направите двамата.

Тук също могат да спаднат и някои BDSM практики, за които смятам да говоря малко по-подробно в последващи постове. Такива са пляскането(spanking), pet training(ще видя как ще го преведа на български), както и малко по нестандартни практики, като pissing.

Забележете, че тук не споменавам неща, като маркиране (branding) или поставяне на каишка (collaring) – това са действия и практики, които са много далеч от унижението като такова.

Публични

Тук ще поставим всички унизителни практики, които включват външни за връзката ви „участници“. Отново всичко зависи от договорките които имате. Дали ще заставите партньорката си да прави стриптийз пред непознати или ще я накарате да „забавлява“ гостите ви под масата, си е напълно ваша работа. Няма нищо лошо да разходите подчинената си на каишка в парка, но само от вас си зависи дали ще го направите така че да не ви видят или ще парадирате.

Униженията са не малка част от BDSM, но са чисто индивидуални и варират за всяка връзка, защото това което за едни е изключително унизително, за други не повече от мил поздрав. Униженията могат да добавят много интересна тръпка към вашите отношения, но винаги трябва да са съобразени с основния постулат в BDSM – SSC. Забавлявайте се, но и внимавайте!

Ваш,

Lucifer
7. Sensory deprivation … Извратеност for Dummies (Част 7)
8. Ела тук, животинче … Извратеност for Dummies (Част 8)
9. Да се поизцапаме … Извратеност for Dummies (Част 9)
10. Да си поиграем на чичо доктор … Извратеност for Dummies (Част 10)

7 отговора на “Унижи ме … Извратеност for Dummies (Част 6)”

  1. Не мисля че униженията трябва да крепят една връзка.понякога може да се е случвало , но не съм търсила съзнателно точно такъв ефект

    • Тук никой не говори да крепят връзката … тук говорим за добавяне на малко … подправки към самата връзка …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux