от Lucifer

Преди няколко дни в чуруликър, @VikiToncheva или @JNworld_ , не помня коя точно, беше пуснала задала странен, поне за мен тогава, въпрос:

„Абе мъжете какво намирате в кльощавите жени? Не скърцат ли кости?“

Тогава не го разбрах това питане. Какво лошо има в слабичко момиченце? Финно такова, със стегнато тяло … докато днес не видях, верятно една от причините, за това питане.

Нищо против девойката, ако не приличаше на скелет с кожа и наистина, наблюдавайки движенията и не ми се причуваше скърцането на кости. Извинявам се, ако е било някакво заболяване, но не говоря за това. Гледайки я, доро не успях да визуализирам „безопасен“ начин да я подхвана, още по-малко да правя нещо с нея. Гледайки я, имах чувството, че ако правя секс с нея ще я изкормя с този тънък ханш.

Не, че имам против слабите момичета, дори напротив, но това е нещо различно.

Често са ме обвинявали за цицоман, заради това че преобладаващото количество мои партньорки са с големи гърди, което не е много вярно. Вярно е че в една жена погледа ми привлича тялото, но не се заглеждам само по циците или само по задника. Не – и циците и задника трябва да „ходят“ на тялото. Защото колкото и да са големи гърдите, ако тялото не е „създадено“ да ги носи, то те изглеждат гротескно. За това и казвам, че жените са ми фетиш като цяло – щом изглеждат добре, погледа ми се лепи … колкото и мръснишки да звучи, но съм си такъв.

Та … да се върнем на въпроса …

Вярно, какво харесват някои мъже на кльощавите жени? То няма къде да я хванеш, а не дай си боже, я стиснеш малко по-силно или не внимаваш къде я пипаш, спокойно можеш да се убодеш на някой стърчащ кокал.

Дайте ми на мене жена по която има извивки … форми … усещане за плът.

Малко месце, моля. А вие си дръжте рагуто. Защото това наистина си е само „рагу и дзъби“.

До сега повечето ми партньорки, дори случайните ми бивши, са били точно това – хубави жени. Някои са били слаби, някои не толкова, но са имали винаги малко месце където трябва.

А вие какво ще предпочетете – сладострастни извивки или ходещ скелет?

Ваш,

Lucifer

Пост 54 от поне 100

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux