от Lucifer

Първо искам да помоля всички онези, които ме познават лично и никак не се кефят на стопаджийските ми изпълнения, да не четат този и следващия материал.

Какво е Project: RoadTrip?

Решил съм утре да си направя малка екскурзия. За една вечер ще се измъкна от София и ще попътувам. Започвам да усещам онзи копнеж по пътя и слънцето, който ме обзема като се застоя твърде дълго без да се раздвижа из България и то на стоп. Днес излизам в серията от 4 почивки и съм решил, тъй като в четвъртък има #tbb, утре да се поразходя до някъде.

И смятам да направя пътепис.

Утрешния пост, всъщност смятам да го напиша в движение, докато се возя. Ще напиша началото – дестинацията, сутринта преди да изляза от нас и ще update-вам поста регулярно с всяка по-интересна мисъл, разговор или преживяване, като ще се постарая да twit-вам след всеки update с таг #roadtrip (това автоматично ще се отразява и в личния ми профил във Facbook, ако имам възможност ще пускам и на стената на страницата на блога, но не гарантирам).

Защо Project: RoadTrip?

Защото мога и защото искам. Пътува ми се. Този път „причината“ за да ръгна на път е много много рехава и за да съм честен – дори не ми трябва. Просто искам да отида до там на където съм решил да тръгна. Мога да си позволя да отразявам на „живо“ цялото пътуване, защото съм гаден geek и е време да впрегна телефона си да свърши малко полезна работа. Ще се опитам да качвам и снимки.

Предполагам, че по същия начин ще отразя и връщането, както и повечето от нещата, които ще правя там където стигна, но всичко това ще е в един пост, така че не се тревожете – ще си имате поста и за в други ден. До сега съм отразявал пътуванията си само след завършването им. Сега искам да е различно. Искам да уловя мига и да ви го представя.

Всъщност идеята ми хрумна току-що, но мисля, че има потенциал и смятам да се опитам да я осъществя възможно най-добре.

Надявам се да се присъедините към моето пътуване на стоп из България.

Ваш,

Lucifer

Снимка: Helgi Halldórsson/Freddi

 

Пост 83 от поне 100

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.