от Lucifer

Първо искам да помоля всички онези, които ме познават лично и никак не се кефят на стопаджийските ми изпълнения, да не четат този и следващия материал.

Какво е Project: RoadTrip?

Решил съм утре да си направя малка екскурзия. За една вечер ще се измъкна от София и ще попътувам. Започвам да усещам онзи копнеж по пътя и слънцето, който ме обзема като се застоя твърде дълго без да се раздвижа из България и то на стоп. Днес излизам в серията от 4 почивки и съм решил, тъй като в четвъртък има #tbb, утре да се поразходя до някъде.

И смятам да направя пътепис.

Утрешния пост, всъщност смятам да го напиша в движение, докато се возя. Ще напиша началото – дестинацията, сутринта преди да изляза от нас и ще update-вам поста регулярно с всяка по-интересна мисъл, разговор или преживяване, като ще се постарая да twit-вам след всеки update с таг #roadtrip (това автоматично ще се отразява и в личния ми профил във Facbook, ако имам възможност ще пускам и на стената на страницата на блога, но не гарантирам).

Защо Project: RoadTrip?

Защото мога и защото искам. Пътува ми се. Този път „причината“ за да ръгна на път е много много рехава и за да съм честен – дори не ми трябва. Просто искам да отида до там на където съм решил да тръгна. Мога да си позволя да отразявам на „живо“ цялото пътуване, защото съм гаден geek и е време да впрегна телефона си да свърши малко полезна работа. Ще се опитам да качвам и снимки.

Предполагам, че по същия начин ще отразя и връщането, както и повечето от нещата, които ще правя там където стигна, но всичко това ще е в един пост, така че не се тревожете – ще си имате поста и за в други ден. До сега съм отразявал пътуванията си само след завършването им. Сега искам да е различно. Искам да уловя мига и да ви го представя.

Всъщност идеята ми хрумна току-що, но мисля, че има потенциал и смятам да се опитам да я осъществя възможно най-добре.

Надявам се да се присъедините към моето пътуване на стоп из България.

Ваш,

Lucifer

Снимка: Helgi Halldórsson/Freddi

 

Пост 83 от поне 100

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux