от Lucifer

Когато вчера споделих с @MissVendella, че имам намерение да пиша втора част на този материал, коментарът и беше – „Ти обаче много си избеснял по този въпрос, а?“ Честно казано – да. Имам вродена силна непоносимост към човешката ограниченост и тесногръдие. Глупостта и липсата на знание не ми пречат толкова много – и двете се оправят с малко работа; но ограничеността и тесногръдието са избор и като такъв ми бъркат в здравето.

И преди да отправите някакъв коментар за моята лична сексуалност си помислете добре, защото после ще се запозная със сестра ви, майка ви или друг добре изглеждащ ваш роднина от женски пол и ще се постарая да ви покажа точно колко хетеро и точно колко сексуален съм.

Но да се върна на темата. По принцип предния път бях решил да разгледам 3 позиции, но само тази на църквата и тази на МКК правеха поста достатъчен. Затова оставих позицията на националистите за после, защото заслужаваше малко по-подробно запознаване. Самата позиция можете да прочетете тук. Има моменти в тази новина от които ми идва да се смея със сълзи, но има и такива, за които ми се иска да събера цялата тая националистическа сган и да я блъсна с валяк. И основната причина е, че дават лошо звучене на думата патриот.

„Вместо общината, вместо държавата да отбележи тази годишнина по подходящ начин, да се обясни на младото поколение кой е Николай Хайтов и за какво се е борил, вместо на висок глас да се чуят неговите думи, че агрегатното му състояние е националист, че и главата му да отрежат пак ще казва „Да живее България“, утре ще се проведе гей парад“, посочи той.

И мили ми атакистчета, за какво се е борил Хайтов? За това всички да са свободни и да имат правата да са себе си? Или може би си мислите, че призива „Да живее България“ има допълнение „…и смърт на различните“? Ако някога това се случи, това ще спре да е моята България. Ще спре и да е държавата на Хайтов. Не веднъж съм заявявал, че аз съм патриот, не веднъж са ми се подигравали за това. И точно защото обичам България, никога, ама никога няма да спра да ви хейтя и да ви казвам директно единствената истина, валидна за цялата тази ваша партийна коалиция – Вие сте тъпи и ограничени парчета, чието единствено място е в лудницата, а не в парламента.

Но глупостите не се изчерпват до тук – нещата започват да стават още по-интересни:

„Няма да приемем и не приемаме еднополови бракове, няма да приемем и не приемаме осиновяването на деца от така наречени родители от един и същи пол, допълни той. Това според нас е заплаха за държавността особено във времето на може би най-големия демографски срив, който някога е претърпявала българската нация”, коментира още общинският съветник от ВМРО в СОС. „Ще водим тази война, докато я спечелим”, категоричен бе Ангел Джамбазки.

Много обичам когато някой ми излезе с такава закостеняла позиция. Позиция с глава, заровена в пясъка. Позиция, тесногръда и ограничена, но най-шокиращото – позиция, която отказва да развива. И това ми било политик. Човек, живеещ в 17-ти век. Изостанал от времето си, но най-лошото – не желаещ да се промени и да разбере. Не желаещ да погледне към истинските проблеми. Тези хора, Ангелчо, не могат да имат деца, за това си прав, но от кога това с кого си лягаш те прави лош родител, защото да си баща не е само да изчукаш майката. Имам примери на хора, приели деца за свои, без да са имали нищо общо с майката, но не, тя главата ти празна и очите ти виждат само размятани пишки. Точно заради демографския срив това е работещо решение. Деца, не желани от собствените си семейства, получават родители. Бащи и бащи или майки и майки, които да се грижат за тях, да им осигурят дом, възпитание, помощ и подкрепа, и всички онези неща, които дава едно семейство, но най-вече шанс да постигнат нещо извън домовете. Начин да са по-добре интегрирани в обществото, когато достигнат тази възраст, защото нека си го признаем – системата куца, направо се спъва и децата в домовете нямат бъдеще. Някои от тях, които въпреки всичко са се развили като силни личности, имат някакво, но повечето нямат. Войната, която водите не е в защита на българската нация и общество, а точно обратното – отказвате подобряване на и без това малкия шанс на децата да постигнат нещо.

И докато горните две позиции са смешни и жалки, тесногръди и ограничени, и като цяло забавни, то следната е направо незаконна:

„Атакистите пък са готови с радикални промени в изборното законодателство за „осветяване“ на хомосексуалистите. Те искат всеки кандидат за участие във властта да декларира сексуалната си ориентация, както и дали е член на масонска ложа.”

Искам само да ви помоля атакаистчета малки, да обърнете внимание на следните извадки, а ако не ги познаете, после ще ви кажа от къде са взети:

чл. 4

[…]

(2) Република България гарантира живота, достойнството и правата на личността и създава условия за свободно развитие на човека и на гражданското общество.

[…]

чл. 6

(1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.

(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.

Това, мили ми другарчета от Атака, е конституцията на България, ако не сте я чели – прочетете я. Имате ли си дори най-бегла идея, че това което предлагате е противоконституционно, дискриминативно и като цяло незаконно? Не ми се иска да си мисля колко човека ще осъдят България в Страсбург за нарушаване на правата и свободите им. Да не говорим за намеса в личния живот, морални вреди, оронване на престижа и още един куп глупости, за които дори не се появява идея в малките ви, тесни, празни, кухи мозъчета. Защитавали били морала. Пфу. Сбирщина кретени, опиянени от властта дадена им от прослойка, която по принцип трябва да е в затвора или в санаториум, която се опиянява от грубостта и властта, получени, защото са достигнали до най-низките страсти и са успели да ги впрегнат.

Ще ми се това да беше последният материал от серията, но просто няма как – в списъка ми има още една позиция, която ми се иска да разгледам.

Ваш,

Lucifer

Пост 76 от поне 100

3 Отговори на “Парад на глупостта 2”

  1. Добавям и едно друго тълкувание на думите на Джамбазки: ами ако хомосексуалните са причина за демографския срив (сакън!) то тогава ромите трябва на пиедестдал да се поставят и да се стимулират да раждат повече деца. И друго: принуждавайки хомосексуалните да са „невидими“ за обществото не значи автоматично, че ще почнат да се размножават и да решат демографския срив. Безумици колкото искаш! Затова младите умни хора напускат държавата, което я обезкървява, а за останалите става по-лошо и чекръкът се завърта отново…

  2. Да допълня, че колкото по-дълбоко е забита в пясъка главата на Ангелчо и останалите, толкова по-нависоко му лъщи задника.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux