от Lucifer

Обещавам това да е последният материал от тази серия за тази година. Най-верятно другата пак ще си ругая, но това ще е догодина. От утре обещавам да се върна на темите които познавате и обичате – техника и секс (по повече и от двете), но за днес си оставих последната позиция. Тя този път спада към откровенно комичните. Това с което ще се посмея днес е:

„ДЕКЛАРАЦИЯ НА ОБЕДИНЕНИТЕ ЕВАНГЕЛСКИ ЦЪРКВИ В БЪЛГАРИЯ“

Първо – не знаех, че в нашата мила родина има изобщо такова обединение. И второ – тея май не са никак по-добре от БПЦ, a? Но все пак, защо си заслужиха да попаднат тук и то в отделен пост? Просто е (освен тоталната ми неприязън към религията) – и в тяхната декларация се забелязват моменти, в които просто напирам да се изхиля и такива, които са явно дискриминационни.

Подобен род шествия дискредитират авторитета на семейството като съюз между мъж и жена. Като хора и християни, които градят живота и дейността си върху библейските ценности, ние сме длъжни да изразим публично своите убеждения за семейството и неговото добруване.

Провокирани от публичното прокламиране и парадиране на нехристиянски и в разрез с християнския морал възгледи, искаме да насочим вниманието към библейския мироглед за човека и да работим за съграждането, опазването и развитието на българското семейство.

Оп. Сега момент – бихте ли били така добри да ми покажете къде парадът прокламира и парадира с нехристиянски морал и/или възгледи. Точно коя част от желанието за свободата да обичаш и равенството да си приет от другите противоречи на християнския морал и ценности? Или да припомням римските гоненията на християните? Само че в момента няма лъвове на които да дадате различните от вас, нали? Не е ли малко лицемерно проповядването на мир, разбирателство и всечовешка любов и в следващия момент противопоставянето и гоненинията на различните от вас?

Библейският разказ учи, както и цялата природа свидетелства, че човек е създаден от интелигентен Творец. Човекът не е продукт на случайно стекли се обстоятелства и случайно протекли процеси. Сътворен като мъж и жена, той създава най-малката здрава и силна градивна единица във всяко общество – семейството.

Я пак. Че нещо не разбрах … коя природа свидетелство за интелигентния зачтък на приридата? Еволюция, меволюция, развитие, въглеродно датиране на открити кости. Сега ще ми кажете и че земята е плоска и е в центъра на вселената. Съжалявам, че трябва да ви разваля малката самозаблуда, но няма дракони отвъд ръба. Единствените дракони са тези в главите ви – ако има карта тя би изглеждала горе долу така: eyes, ears and “here be dragons” between. Съжалявам, но наистина ми е проблем при напредъка на технологията ВЪПРЕКИ религията да виждам такава упадъчност. Но това което наистина ме плаши е:

Искаме да получим същото съдействие и право да прокламираме християнските си възгледи публично, както и да имаме достъп до училища и детски заведения, в които да предлагаме християнското разбиране за семейството и неговото здравословно изграждане. Настояваме за същата гласност в медиите и обществен дебат по въпроса за реалните свободи и права за волеизявление и поведение, които се предоставят на нехристиянските, хомосексуални активисти.

Вие искате КАКВО точно? Достъп до училища и детски заведения? Моля?

Първо – нехристиянските, хомосескуални активисти, не проповядват на деца. Подяволите – до сега не съм срещнал един педераст, който да дойде до мен и да започне да ми предлага блаженните удоволствие на това да ме ебат отзад, а познавам много. Но за това пък съм срещал хора, от вашите, които са се опитвали да ме убедят да приема Господ и да му предам волята си, за да спасят безсмъртната ми душа. Съжалявам, но душата ми си е моя, барабар с волята.

Тук може би трябва да си призная, че идеята за час по вероизповедания (забележете – НЕ РЕЛИГИЯ), не е толкова лоша. Има някои норми и идеи, които представени безпристрастно могат да послужат на младежта. Но безпристрастно и поравно представяне на възможно най-много религии. Но разбира се и час по сексология. Току виж младите най-накрая научили що е то секс и има ли разлика между него и ебането.

Мисля, че нямам какво повече да кажа.

С Парад на глупостта не исках нищо друго, освен да изкажа мнението си за позицийте срещу гей парада, които ме провокираха. Както казах в един от предните постове – имам силен проблем с ограничеността на хората, а всяка една от тези 4 позиции граничи с безумие, по една или друга причина.

От утре се връщам към други теми. Теми, които по принцип избягавам да са сериозни. Ако решите, че някоя от позицийте ми не ви харесва – спокойно можем да проведем този спор. Дали тук в блога или на по бира някъде – винаги съм насреща, но това е моето мнение и е трудно да се промени.

Надявам се скоро да не ми се наложи да пиша по социални и изобщо сериозни теми.

Ваш,

Lucifer

Пост 77 от поне 100

 

Един отговор за “Парад на глупостта 3”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.