от Lucifer

Обещавам това да е последният материал от тази серия за тази година. Най-верятно другата пак ще си ругая, но това ще е догодина. От утре обещавам да се върна на темите които познавате и обичате – техника и секс (по повече и от двете), но за днес си оставих последната позиция. Тя този път спада към откровенно комичните. Това с което ще се посмея днес е:

„ДЕКЛАРАЦИЯ НА ОБЕДИНЕНИТЕ ЕВАНГЕЛСКИ ЦЪРКВИ В БЪЛГАРИЯ“

Първо – не знаех, че в нашата мила родина има изобщо такова обединение. И второ – тея май не са никак по-добре от БПЦ, a? Но все пак, защо си заслужиха да попаднат тук и то в отделен пост? Просто е (освен тоталната ми неприязън към религията) – и в тяхната декларация се забелязват моменти, в които просто напирам да се изхиля и такива, които са явно дискриминационни.

Подобен род шествия дискредитират авторитета на семейството като съюз между мъж и жена. Като хора и християни, които градят живота и дейността си върху библейските ценности, ние сме длъжни да изразим публично своите убеждения за семейството и неговото добруване.

Провокирани от публичното прокламиране и парадиране на нехристиянски и в разрез с християнския морал възгледи, искаме да насочим вниманието към библейския мироглед за човека и да работим за съграждането, опазването и развитието на българското семейство.

Оп. Сега момент – бихте ли били така добри да ми покажете къде парадът прокламира и парадира с нехристиянски морал и/или възгледи. Точно коя част от желанието за свободата да обичаш и равенството да си приет от другите противоречи на християнския морал и ценности? Или да припомням римските гоненията на християните? Само че в момента няма лъвове на които да дадате различните от вас, нали? Не е ли малко лицемерно проповядването на мир, разбирателство и всечовешка любов и в следващия момент противопоставянето и гоненинията на различните от вас?

Библейският разказ учи, както и цялата природа свидетелства, че човек е създаден от интелигентен Творец. Човекът не е продукт на случайно стекли се обстоятелства и случайно протекли процеси. Сътворен като мъж и жена, той създава най-малката здрава и силна градивна единица във всяко общество – семейството.

Я пак. Че нещо не разбрах … коя природа свидетелство за интелигентния зачтък на приридата? Еволюция, меволюция, развитие, въглеродно датиране на открити кости. Сега ще ми кажете и че земята е плоска и е в центъра на вселената. Съжалявам, че трябва да ви разваля малката самозаблуда, но няма дракони отвъд ръба. Единствените дракони са тези в главите ви – ако има карта тя би изглеждала горе долу така: eyes, ears and “here be dragons” between. Съжалявам, но наистина ми е проблем при напредъка на технологията ВЪПРЕКИ религията да виждам такава упадъчност. Но това което наистина ме плаши е:

Искаме да получим същото съдействие и право да прокламираме християнските си възгледи публично, както и да имаме достъп до училища и детски заведения, в които да предлагаме християнското разбиране за семейството и неговото здравословно изграждане. Настояваме за същата гласност в медиите и обществен дебат по въпроса за реалните свободи и права за волеизявление и поведение, които се предоставят на нехристиянските, хомосексуални активисти.

Вие искате КАКВО точно? Достъп до училища и детски заведения? Моля?

Първо – нехристиянските, хомосескуални активисти, не проповядват на деца. Подяволите – до сега не съм срещнал един педераст, който да дойде до мен и да започне да ми предлага блаженните удоволствие на това да ме ебат отзад, а познавам много. Но за това пък съм срещал хора, от вашите, които са се опитвали да ме убедят да приема Господ и да му предам волята си, за да спасят безсмъртната ми душа. Съжалявам, но душата ми си е моя, барабар с волята.

Тук може би трябва да си призная, че идеята за час по вероизповедания (забележете – НЕ РЕЛИГИЯ), не е толкова лоша. Има някои норми и идеи, които представени безпристрастно могат да послужат на младежта. Но безпристрастно и поравно представяне на възможно най-много религии. Но разбира се и час по сексология. Току виж младите най-накрая научили що е то секс и има ли разлика между него и ебането.

Мисля, че нямам какво повече да кажа.

С Парад на глупостта не исках нищо друго, освен да изкажа мнението си за позицийте срещу гей парада, които ме провокираха. Както казах в един от предните постове – имам силен проблем с ограничеността на хората, а всяка една от тези 4 позиции граничи с безумие, по една или друга причина.

От утре се връщам към други теми. Теми, които по принцип избягавам да са сериозни. Ако решите, че някоя от позицийте ми не ви харесва – спокойно можем да проведем този спор. Дали тук в блога или на по бира някъде – винаги съм насреща, но това е моето мнение и е трудно да се промени.

Надявам се скоро да не ми се наложи да пиша по социални и изобщо сериозни теми.

Ваш,

Lucifer

Пост 77 от поне 100

 

Един отговор за “Парад на глупостта 3”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux