от Lucifer

– Какво ще кажеш за … ? – попита ме тя, докато оценявах от разстояние прекрасния задник, който се очертаваше от бялата къса рокличка. – Има страшно тяло, нали?
– Ъхъ … – успях да отговоря, запленен от опияняващите движения на споменатото тяло.
– Знаеш ли … ? Еротичните модели? – трябваше да се напъне за да я чувам през силната музика … и хипнотизиращата гледка на жартиерите под споменатата бяла рокличка. – Там можеш да я гледаш … Гола!
Последното беше казано с един такъв замечтан тон, че направо си я представих по колко време би губила съзерцавайки същия този задник, на който в момента и двамата се любувахме. И тогава ми просветна – загледан в това почти перфектно тяло, движещо се съблазнително, докато ръцете ми несъзнателно се свиваха.
– Знаеш ли че всъщност това не ми действа? Трябва да пипна. Явно съм се нагледал на доста неща. Но да пипна … даааа …

Хората, които ме познават от достатъчно време и са били с мен, когато съм правил малки и големи глупости ме познават достатъчно за да знаят, че когато ме „засърбят ръцете“, значи нещо ме е привлякло в някого. Винаги когато са ме питали какво харесвам в някоя жена ми е било трудно да отговоря, защото самият аз не знам какво ми харесва. Има нещо … нещо някъде в нея, което събужда в мен желанието да я докосна.

В живота си съм се нагледал на всичко, което хората намират за сексуално възбуждащо. Още от времето когато съзрявах полово се бях нагледал на живо на всичко онова, което подрастващите младежи намират за еротично – блузи се вдигаха пред мен, за да се покажат новите сутиени, панталони – за да се покажат новите бикини. Високите черни лачени ботуши бяха ежедневно облекло. Късите поли – мех. И след това нещата не станаха по-добре, дори напротив – открих Интернет … можете да си представите.

Разказвам горното не за да се оправдая, а по-скоро да обясня защо за мен голотата не е сексуална, освен ако не трябва да е сексуална. За мен голотата и еротиката се крият в идеята и в интимността. Същото е и с половият акт – секса за мен винаги е бил механика – нещо с което да си доставиш необходимите за тялото ти наркотици. Но виж идеята и интимността … това ме кара да настръхвам. Докосването до тялото … ръцете ти да проследят формите му … да усетиш топлината на другия … ето това аз намирам за еротично.

Чисто тактилното усещане за докосване. Да гледам за мен не върши същата работа. Няма същия заряд. Колкото и да е странно мога да гледам порно от чисто научна гледна точка – научих всичко което знам за секса от порното. Научих се как да доставям удоволствие на партньорките си използвайки похвати от порното. И мога да кажа че се справям. Ако използвам порно за да получа сексуален заряд, то гледам на него по-друг начин – представям си усещането … докосванията … топлината.

Да гледам … има смисъл само ако съм решил да уча нещо – да разуча нова техника, да проверя някоя конструкция … за мен гледането не е еротично … не е възбуждащо. Гледането не е интимен акт. Както и секса не е интимен акт. Това, което води до секса … това което се получава след него – това е интимен акт, но самият секс е механика. Самият секс не е интимност … просто поредица от възвратно постъпателни движения, които имат за цел да стимулират члена ми за да си доставя необходимият химически коктейл … Не ме разбирайте погрешно – не казвам, че мога и без секс. Напротив – аз съм си разгонен пръч, който си търси сексуалното удовлетворение … но за да е пълноценен ми трябва малко повече.

Интимността на докосването … скъсяването на дистанцията на комуникация, докато докоснеш другия … усещането за тялото му. Това е еротиката … танца на телата … танца на усещанията по кожата … За това и толкова харесвам въжетата – позволяват ми тази интимност. Дори я изискват – изискват да си близо и да докосваш другия за да направиш това, което и двамата искате. Въжетата са претекст да докосна … Казвал съм го къде на шега, къде на истина.

– Знаеш ли кое е най-якото на моята работа? – питам аз, докато ръцете ми са между краката и, на пръст разстояние от най-интимните зони на тялото и или се спускат между гърдите и.
– Не. Кое?
– Че ми дават оправдание да опипвам красиви жени.

Сигурно за това и най-любимият ми инструмент за причиняване на болка е собствената ми ръка …

А на вас кое ви действа? Гледка? Звук? Докосване? Вкус? Ухание?

Ваш,
Lucifer

Снимка: Иванина Пламенова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux