от Lucifer

Никога не съм разбирал това с обученията … не че нещо, но явно имам проблем да се концентрирам в един проблем, за това и нещо не ми се отдава да уча. Не веднъж са ми казвали, че имам проблем с вниманието …

Но какво да се прави – някак си не ми се отдава да се концентрирам, когато някой ми говори или ми показва нещата на стената … за да се науча да правя нещо трябва да запретна ръкави и да се забия да го правя – така научих PHP, така научих Linux … така се уча и на работа.

Не знам каква ползва може да има от обученията и трейнингите, които ми изнасят, защото в най-добрия случай внимавам на половина … в най-лошия … ами виждате темата на блога ми – направих я на едно обучение на работа от скука. Някак си не мога да се справя с подаването на информация …  директно към мен … някак си не ми идва от вътре …

За мен е нужно да се докосна до проблема … да го подхвана … да се затърся и да намеря някакво решение …

За мен обученията не работят … не ги разбирам и само се чудя как да не заспя на тях … знам че съм капризен, но ако не ме карат да мисля, а само да слушам – откачам. Но за съжаление, малко са начините по-които може да се предаде някакво знание само с опит.

За вас не знам – но аз ще се боря да не заспя на поредното обучение …

Лека нощ … така де – приятна работа.

Ваш,

Lucifer

 

Пост 43 от 60

Един отговор за “За обученията …”

  1. Мдаа, много познато. И в училище бях така, от разказваното в клас нищо не научавах. И сега съм така. Без да пипна нещо, не става.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux