от Lucifer

По почина на Васи и нейната 2012 в снимки: лично издание, реших че няма да е лошо да взема да погледна какво съм постигнал аз за изминаващата 2012-та година. Но за разлика от нея, аз няма да го направя в снимки, а в текст и по-скоро ще подредя топ 5 на нещата, които ми се случиха тази година, от колкото да ги разделям по месеци.

5. Отпуска …

От 16 годишен работя. До тази година не знаех що е то отпуска. Не намирах никакъв смисъл в нея – ходене по морета, мързел и почивка. До сега за мен отпуската беше просто малко отсъствие от работа, когато ми остава време да се заема с личните си проекти. Но не и тази година. Тази година реших, че няма да е така. Една от двете седмици имах намерение да си почина и да не пипна нищо! Да се забавлявам, да се разхождам и като цяло да загубя тази седмица в активна почивка. Дори почти успях да го направя. Само три пъти наруших спокойствието си и то за неща, които си струваха.

4. Star Machine

В началото на тази година се излъчи едно интересно предаване, за което бях писал – Star Machine. Където взех и дейно участие заедно с Яна, Бъни и Боби. Предаването беше невероятно и ми даде възможност да работя с невероятни хора и професионалисти, както и да открия скрити и неочаквани таланти в приятели. Имах удоволствието, макар и за кратко, да участвам в раждането на нещо, поне според мен, значимо. Запознах се с хора и се сблъсках с разни човекоподобни. Но най-важното е, че натрупах опит и мога да кажа – аз бях там! Макар и само във финалните надписи.

3. F-bg portal …

Преди много много години, когато се роди идеята за този портал, честно казано, всички си мислеха, че само си говорим. Че 4нищо няма да стане и няма да успеем да го осъществим. И сигурно щеше да е точно така, ако не се бях ядосал на някого или на нещо и реших, че няма да оставя нещата така и че е време за промяна … и наистина е време за промяна – да променим мирогледа на хората, които са част от форума на f-bg, както и да достигнем до много повече хора, които имат нужда да намерят себе си … да открият информацията, която търсят, но представена от хора, които са преминали през това, през което преминават те в момента.

Целта на портала, както и на форума, е да даде информация. И докато форума има за цел да даде и група от хора, сред които да се чувстваш себе си, защото си различен, то портала трябва да даде само информация … познание. Искам да благодаря на Ник Панов, който се нави да направи дизайна, ей така – за едното „Благодаря“. И дано не си останем само с тази малка стъпка, а да продължим … само напред и нагоре.

2. Апартамент

60691_10200298296925157_892657831_n

Преди много много време, когато се местих към София, бях решил, че няма да живея вечно на квартира, а напротив – ще си купя апартамент при първа възможност. След като отхвърлих много нерви в края на предната година, в началото на тази се сдобих с това малко … или не чак толкова малко чудо. Място, което да наричам свое …

Място, където да е моята крепост … едно ново у дома …

Покрай покупката му станах експерт по лов на кредити, избор на банки, преговори с посредници и изобщо всичко, което е необходимо, за да встъпиш във владение на един имот.

1. Червенокоса магия …

Може би тук трябва да сложа няколко реда … но си мисля по-скоро да сложа един кадър, който да обясни всичко … или нищо, зависи до колко ме познавате … но след като това е на първо място …

Тези дни ще седна да пусна и статистика на блога за посещения и най-четени статии … но това ще е една друга равносметка … А за следващата година … ами за следващата година, както всяка – само напред и нагоре …

Ваш,

Lucifer

Един отговор за “Top 5 на 2012”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux