от Lucifer

Ако още някой не е разбрал, вчера едно от любимите ми творения направи 9 годинки … не мога да си припиша заслуги за самото му създаване, но спокойно мога да кажа, че съм спомогнал за развитието му. За този рожден ден на любимият ми форум, бях подготвил голяма изненада – нова портална система където да изнесем и предоставим информация на хората, които я търсят.

Бях обещал да я пусна за рождения ден на форума, за това и през последната седмица преди старта не ми оставаше нито време нито желание да пиша в блога – някой трябваше да подготви някакъв набор материали, да до оправи структурата на сървъра и изобщо всякакви малки и чудни нещица, които отнемаха от времето и желанието ми за писане тук. По принцип винаги съм намирал воденето на 2 блога за странно. Но и сега нямам намерение да водя два блога – портала има за цел да извлече полезната информация от цялата цапанца, която се получава във форума и да я представи на хората по един достъпен и надявам се интересен начин.

Този проект беше замислен преди много време – мисля го вече повече от 4 години и винаги съм правил някакви малки постъпки за да го осъществя. Радвам се, че този път не се отказах. Както писах и в поста в самия проект – има много хора на които трябва да благодаря и не всички са изброени там.

До няколко дни трябва да започна да попълвам и раздела за Събития, за да дам храна на братята журналисти. Първото събитие, което ще бъде отразено, ще е точно рождения ден и отпразнуването на старта на този проект. Пак в отбрана компания и с много усмивки и торта отпразнувахме едно бих казал добро допълнение към f-bg. Малко събиране с хубави хора със сродни интереси. Имаше и торта, както можете да видите … но защото съм идиот нямаше свещи. Само аз мога да забравя да купя свещи за рожден ден.

Мисля, че всеки си получи подарък – надявам се добро настроение и хубаво прекарване.

Какъв по-хубав начин да отпразнуваш един такъв момент, като навършването на 9 години от създаването на нещо, което ти е донесло много положителни емоции и добри приятели, от това да се събереш със същите тези приятели за да се позабавлявате. Да вдигнете наздравица … и да увесите някого на куките (но за това ще разкажа в материала за самото събиране).

Радвам се че имаше с кого да отпразнувам както такъв момент, така и пускането на новата идея, новият изглед … новият дизайн.

Следващия път – повече.

Ваш много горд със себе си,

Lucifer

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux