от Lucifer

PIC000692И тази година ваканцията мина …

Мога да кажа – почти успешно. Защо почти? И до това ще стигна.

За втора поредна година реших да си взема ваканция от всичко и да се отдам на активна почивка. 12 дни в които всички проекти (освен няколкото статии за този блог) бяха поставени на hold и по принцип идеята беше да не подхващам нищо. 12 дни, от които 6 дни във Варна за малко плажче и да дам шанс на семейството да се видим. И после още 6 в София за да си почина от почивката. А и нали на 30.07 имам светъл празник, та за него гледам да не съм си във Варна, ако имам тази опция.

Всичко беше перфектно – дори успях да замъкна Рени до голямото синьо и да и покажа, че морето не е толкова страшно. Разбира се не без голяма доза комичен елемент. Изключително много се забавлявах с необоснования панически страх, който я залива щом доближи морето. Не, не ми е забавен самия страх – разбирам я. Реакциите и са това, което ми е забавно – за иначе толкова мислещо и рационално (невероятно за жена, знам) създание, понякога изпада в много забавни състояния … но аз за това си я обичам, а и няма как да не се смилиш над големите и тъмни очи, които се разширяват всеки път когато някоя по-голяма вълна я залее … но това е една съвсем друга комична ситуация.

Дори по-голямата част от почивката си минаха по план – разходки, филми, мързел.  Разбира се – рожден ден. Искам да се похваля с подаръците си … ама нямаааа за да ви дразня! А рождения ден си беше много як. Ако не сте виждали 10 човека събрани около една маса да играят бордови игри. Но това беше и тематиката на вечерта. Бордови игри … Pandemic и Dixit!

И тук вече идва това прословуто „почти“ с което започнах.

Защо, точно когато ще искам да си почина, хората решават, че трябва да ме ядосат?

Ей така от никъде … докато си седят и на някой му щуква идеята, че иска да ме ядоса?

Нарочно ли го правят или просто хората са си такива?

Както и да е … последните 3 дни от ваканцията си загубих, за да затварям устата на разни досадници. За тези три дни се хванах и изключително избеснял направих някои промени по чат системата на проклетия форум за да затворя устата на всички онези досадници, които знаят само да мърморят.

По-скоро през първия ден оправях нещата, през втория и третия refine-вах и чистех bug-ове. За моя радост не ме обезкостиха в нас. Знам колко е гадно да забия така както забивам, но те ме ядосаха! Защо им трябва да ме ядосват? Аз си почивах. Исках да си взема тази ваканция …

Е успях … 3/4 от нея …

За съжаление, днес е понеделник … след отпуската. Това ще е един черен понеделник. Но поне остават усмивките от морето и приятното прекарване с приятели.

Та … аз пак съм на работа … и се надявам следващата отпуска да не е „почти“.

А всички онези, които сега излизат – приятни летни емоции. И като се върнете да знаете, че ще гледам снимки.

Ваш,

Lucifer

P.S.: Искам фотоапарат! Харесах си! Ма знаете ли какъв е хубав . С два обектива! И с чантичка … (извинете заводския ми хумор, но не можах да се стърпя).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.