от Lucifer

177867_4324551597080_1227139686_oВреме е за таз годишната порция от идиоти, глупаци, дебили и като цяло педерасти около гей парада. S жената ако можем ще отидем тази година. Вече, обаче, има организирано мероприятие срещу него. Нямам как да пропусна. Някак си като навик ми става да отразявам тези с неща … а и някой все трябва да ги посочи с пръст.

1. Антигей парад

Yep! Тази година започваме силно. не знам дали някоя друга организация може да се изложи после от младежите организирали анти-гей парада под надслов „Ах, Европо! Блуднице вавилонска, мръснице содомска!“. В смисъл младежите дори ще имат рок концерт с който да закрият … и то под надслов  “В защита на българските деца от хомосексуалната агресия!”.

Цялото обявление, като прессъобщение гласи следното (ще го пусна сега за да направя няколко забележки после):

На 21.06.2014 г. „Национална Съпротива” организира общонационално шествие против педерасите и техния содомски парад. Протестното мероприятие ще тръгне от Храм-паметника “Александър Невски” в 14 часа и ще е под надслов „Ах, Европо! Блуднице вавилонска, мръснице содомска!“.
Шествието ще завърши пред пилоните на НДК, където сме подготвили концерт на група “БГ РОК”, който ще бъде под надслов: “В защита на българските деца от хомосексуалната агресия!”
Нека съратници се съберем и заедно да се противопоставим, и смажем в зародиш тази педерастка зараза! Те са се прицелили в децата на България и се борят за техните умове, сърца и души.

Шествието за сега е подкрепено от:

„Кръв и Чест”
„Стрейт Едж”
„Фен клуб Пирин СС”
„Инициативен комитет За Харманли“
„НПБ – Националистическа партия на България “
„ПП Атака“
„Клуб на привържениците Добруджа“
„Сдружение на българските футболни привърженици“
„НФК Берое“
„Ултрас сдружение Офанзива“
„Бригада Враца“
„Pleven Boys“
„ВМРО БНД“
„Ticha SS Front“
„Centrum Crew“
„Boys Sofia“
„Lauta Army“
„ВЪЗРОЖДЕНЦИ ВАРНА“
СНЦ „ВЯРНОСТ“
„Boys Vidin“
„БНРП“
„съюз СИЛА“

Концерта е организиран със спомоществователството на “ПП Атака”.

 

Против педерастите викаш … кои педерасти точно … чакай, че до колкото си владея българския, педераст всъщност е нарицателно … и спокойно можете да се обявите срещу полицаите, футболните съдии, шофьорите на таксита … и най-вече срещу вас самите. Виж хомосексуалните … гейовете … това вече са не нарицателни термини, с фиксирани значения в българския език … но педерастка му работа – ясно е че не ви се отдава да мислите. Колко може да иска човек от примати …

Интересни са ми и библейските препратки в това обявление … и то по много параграфи. Но най-забавно е лицемерието и използването на религията от фашизоидни горили. Чудно ми е от кога омразата се оправдава с религия … оп … забравете че питах. То това е било винаги, ама какво да се прави. Но е хубаво да си имате причина за да извините омразата си. Пък била тя религия.

Той и списъка на организациите ми е малко притеснителен …

Анти-гей парад … има ли как хората да паднат по-ниско?

Защо мразим различните?

Защо да оставяме омразата да ни води, заслепени от това, от което ни е страх?

Дали защото сме просто хора или защото има и такива създания, които дори не минават за хора?

Всяка година обществото ни върти една и съща плоча. Едно и също разделение и послания към насилие за хора, които искат просто равни права. Искат възможност да бъдат себе си, без някой да ги съди или бие, защото са. Това е идеята на Гей-парада. За поредна година ще кажа, че това е едно весело, забавно събитие, което може да се разглежда от чисто развлекателната страна, но ние избираме да го гледаме от другата – от страната на омразата.

Толкова ли ви е страх от обратните?

Защо?

Защото повечето от тях са възпитани, културни и образовани хора, които … просто не са като вас? За това ли мразите различните?

Хомофобията е заразата … тя е болестта, която върлува неконтрулируему из обществото ни и унищожава връзките сред самите нас. Омраза към човека. Дали защото е гей или защото е беден. Дали защото е черен или защото е сакат. Омраза към различните, в която се крием от страха си от тези различни. Бягаме панически и затваряме съзнанията си зад стените от омраза към другите и наричаме това защита на обществото … но точно тези хора са тези от които обществото трябва да бъде защитено – първосигнално агресивните. Онези за които всичко различно трябва да се унищожи.

А кой ще защити обществото от вас?

Кой ще защити „любимото“ ви общество от отровата, която вие разпространявате?

Защото какво искат гейовете с парада си?

Разбиране, приемане, равенство!

Какво искате вие?

Унижение, отхвърляне, насилие!

Искате едни хора да се откажат от това, което са за да можете вие да задоволите желанията си за еднаквост. Искате да отречете правото на свобода на изразяване и правото на съществуване, на хора които искат само това – да са равни. Да имат същото обществено приемане, което имат всички останали хора. Да могат да живеят заедно без да ги съдят за това, да отглеждат деца, без това да се смята за „вредно“.

Гей парада цели приемане и е едно наистина забавно мероприятие …

Вие искате отхвърляне … искате отнемане на основни човешки права. Ако спечелите какво следва? Да отнемем тогава човешките права на душевно болните, на аутистите, на пенсионерите … че за какво са ни. Луди, сакати и стари. Не допринасят за нищо и не могат да градят семейство …

Разпространяват зараза … както вие се изразявате … но отново казвам – най-опасната болест сте вие – тези които мразите по общ признак …

На 21.06 сигурно ще съм на гей парада (ако успея) и ще си прекарам добре …

Защо трябва да мразим, а не можем да приемаме?

Ваш,

Lucifer

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux