от Lucifer

Clipboard01От време на време, разни неща ме карат да се усмихвам приятно …

Преди много време, в един друг пост бях пуснал една анонимна анкета, за това колко от хората, които четат този блог имат желание да се включат в нещо като семинар за основи на BDSM и малък workshop по връзване. Анонимната анкета даде добри резултати, но от тогава мина много време, а на мен все не м исе струваше подходящ момента за това.

Но ето … мисля, че няма колко по-подходящ да стане климата и колко по подготвен за такова нещо да се чувствам. Та … колко от вас, които ще прочетете тази статия желаете да присъствате на нещо такова?

Час или два, в група от 15 – 20 човека, да си поприказваме спокойно и отпуснато за BDSM, фетиши и всичко, което по един или друг начин ви е срам да попитате, като през това време ви показвам техники за безопасност и начини по-които да разширите сексуалните си практики?

След поредицата от партита на Dark Angel през последните месеци си мисля, че трябва да има достатъчно хора, любопитни да разберат повече или дори да научат нещо. Колкото и да ми се иска да кажа, че повечето неща сме ги разисквали тук или в F-bg, това не е така. Всеки от нас е индивидуален и няма двама човека, които да имат напълно еднакви желания и влечения.

Това, което искам да направя с този … семинар/workshop е да дам възможност на всички които имат желание или са любопитни, да си поговорят спокойно с някого, да си зададат въпросите и да получат отговорите, които аз мога им дам, без да ги смятам за меродавни. Да покажа, че нещата не са толкова сложни, страшни или невероятни, колкото си мислите, а дори напротив – говорим само за разбиране и комуникация … просто направени по един различен начин.

Първият опит за такова нещо, ще бъде тази събота от 19:00, но това мероприятие ще е насочено към вече осъзнали се хора, които знаят какви ги привлича и просто искат да научат малко повече (и смятат, че аз мога да им го покажа), за това и не искам да ви поканя на него.

По-скоро ме интересува колко от вас са готови да посетят такова … събитие. Такъв семинар. Да споделят малко за себе си и да чуят другите … и най-вече да научат какво е това животно BDSM и как да го правим безопасно …

Знам, че сега започва лятото (ако това тази година може да се нарече лято) и всички излизаме в отпуски и се отправяме към морето или по планините. За това и не искам да орканизирам нещо такова сега. Идеята ми е да го спретна за началото на есента (началото на септември) и просто искам да знам до колко сте склонни да присъствате на такова мероприятие.

Но този път не анонимно. Ще ви помоля да оставите коментар тук, под поста във фейсбук или да се свържете с мен на лично в някоя социална мрежа. Иска ми се с този пост да видя колко са истинските желаещи за такова нещо.

Та … ще чакам да си кажете. Независимо дали искате да разберете повече за BDSM, да зададете специфични въпроси или просто да се научите да връзвате – мисля че това, което смятам да организирам е точно събитието за вас. Ще чакам да си кажете …

Ваш,

Lucifer

Един отговор за “Малко допитване … или готови ли сме да си поговорим за BDSM?”

  1. Аз бих желал да присъствам на това събитие, но септември ми се струва малко неподходящо, понеже тогава е сезонът на ниските цени по морето и някои хора ще се възползват. Не е ли по-добра идея да е към края на Август?
    Също така може ли повече инфо кога и къде ще се проведе срещата и някакви изисквания?
    Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux