от Lucifer

Нали помните материала ми за банките?

После и поредицата туитове, относно ходенето на огледи за апартаменти (за това обещавам отделен материал)?

В началото на декември си наех фирма (това също ще влезе в горния материал), която ми намери настоящата ми къщурка, на която от 23.01 съм горд собственик (загубих около седмица да чакам годишната ревизия на Национална агенция по вписванията)!

Реших освещаването да ги направя на няколко път: първият – с близките ми приятели от любимия ми форум. Та в четвъртък реших да ги събера и успях, с някои изключения, които по една или друга причина не дойдоха (кои нямаха възможност, кои се разболяха в последния момент), имаше дори такива, които „идваха за малко“ (да бе да – откараха до 03:30). Въпреки протестите за това, че не давам да се пуши в нас, мисля че всички си изкарахме добре.

Винаги съм се чувствал изключително удобно сред тези хора, колкото и това да не личи по хапливия ми тон или сериозното и на моменти засегнато изражение – намирам възможността да говориш за неща, за които ние говорим (връзване, бой, секс) и то без да се притесняваш за много отпускаща. Да имаш събеседник с който да обсъдиш куките на тавана си (да – имам куки на тавана си) или как се прави боя с огнени флогъри (вид камшик) и защо всъщност не е толкова страшен колкото звучи, е истинско блаженство и свобода.

Колкото и да е странно приемам тези хора за свои приятели … и то сред най-близките, въпреки че с някои от тях не ни свързват повече от година познанство … отново искам да им благодаря за доброто прекарване и за това, че уважиха новия ми дом с присъствието си.

Иска ми се още веднъж да им благодаря, че ме уважиха и дойдоха да се видим … макар и скромно. Благодаря и за лампата и за лъжичките, които ми подарихте. И наистина се надявам от тук на татък да се събираме редовно. Място има, въпросът вече е само до желание.

Специално искам да благодаря на „жертвата“ в снимките, че най-накрая ме остави да я вържа! Нямате си на идея от колко време и се точа …

Като за първо събиране … не беше лошо …

Ваш,

Lucifer

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux