от Lucifer

Днес из социалните мрежи плъзна клипче за нападението на няколко десетки кретени и идиоти над „Свидетели на Йехова” в Бургас.

Не съм религиозен. Заявявал съм го сигурно хиляди пъти, но не мога да приема такова нещо като демонстрираното от простите капути от ВМРО. Не мога да приема животни, като тях! Аз самият съм агресивен, това съм си го признал, но това беше много повече от проява на обикновена агресия. Това беше поведение недостойно за човек.

Но това което наистина ме засегна са 2 неща.

Първо, изявлението на заместник председателя на тази, явно тотално малоумна, организация – ВМРО, че това е съвсем нормално и очаквано.

И второ – пълната липса на каквато и да е реакция от прехваления ни министър председател – Бойко Дюнера или неговия вътрешен лакей – Цвъчко Цвъчев. Не може официалните власти на една демократична и развита държава, като нашата да не излязат с поне някакво официално изявление касаещо тази колосална ксенофобска изцепка.

Не мога да приема, че има човек, който дори дистанционно минава за разумен, който би одобрил такова … поведение. Не съм религиозен, не съм вярващ и съвсем не съм фен на „Свидетели на Йехова”, но съм много повече не фен на такива изцепки.

Не разбирам що за кретен и неандарталец би нападнал някого само заради религията му? Къде ви е толерантността, уважаеми ВМРО капути? Нали знаете какво е толерантност? Знам, че е сложна думичка с повече от 2 срички, която по принцип не е в речниците ви, но е добре да се запознаете с нея.

Знам, че в последно време толерантност се подхвърля при всеки възможен повод, но това извращение извършено от кретени, като вас, наистина трябва да бъде показано за пример. Честито – благодарение на вас България отново ще стане известна с позорна и опетняваща случка.

Уважаеми нещастници от ВМРО, наистина се надявам в някакъв момент да попаднете от другата страна на тази врата. Наистина ми се иска да изпитате какво е да нямат никаква толерантност към вас. Но вие сте тъпи и малоумни кретени и за най-голямо съжаление, Смърт от книгите на Пратчет е прав – „НЯМА СПРАВЕДЛИВОСТ!”.

Искам само да изкажа личното си мнение за вас, което е с всичко лично – вие и вашата организация сте символ на кретения, пошлост, глупост, преминаваща в кретения и животинска агресия. Вие не сте дорасли дори да минете за хора, нещастни говеда такива. Вие сте изверги и се надявам, ако имате деца, за тяхно добро, да ги дадете в някой дом. Никое дете не заслужава такова … създание за родител и модел за възпитание. Вие сте животни, които заслужават да „put down”, за да не разпространявате тази ваша болест, наречена омраза.

И докато се е извършвала тази перверзия, защото дори за мен, това деяния е перверзия, къде ли са били нашите полицаи? Нали те са тези които трябва да ни пазят? Нали трябва да предотвратяват такива деяния? Но не … нищо такова. До момента на пускането на този пост нито една правителствена институция не излезе със официално становище за тази гавра. Никой не пое отговорност за липсата на действие от страна на полицията. Никой не излезе да осъди официално насилието извършено в Бургас.

Искам само да задам един въпрос – Що за нещастни и страхливи кретени ни управляват в момента? И в чий кучи гъз са си наврели главите в момента, когато трябва да вземат позиция и да поемат отговорност?

Ваш,

Lucifer

P.S.: Искам да се извиня на всички защитници на животните – кучи гъз е израз, а не предложение.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mupvRlG-i8g[/youtube]

2 Отговори на “За кретенската проява на ВМРО … или стига насилие!”

  1. Много точно казано. Така наречените държавни мъже си ближат п*тките сега и мислят кое ще се хареса повече на бай киро от Бургас, че идат избори нали.

    След 10 дена мислене парламента ще излезе с декларация, президента ще се изкаже за „религиозна толерантност“.

    Дали ще си тънкопишковец като тези от ВМРО или ще политическа курва няма разлика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux