от Lucifer

Какъв по-хубав начин да изкараш един мързелив неделен следобед, освен да се отдадеш на your inner nerd?

Вчера, говорейки с Васи, сподели, че ще се събират в тях за да играят World of Warcraft the Card Game. Честно да си призная, аз съм си повече Magic: The Gathering фен, но все е TCG, така че с най-голямо удоволствие приех поканата да ме научат и мен как се играе (не е толкова различно, просто има различни … хватки).

Ей така, няколко часа преди работа, се отдадох на чисто nerd-ско забавление.

Има нещо много зарибяващо във всички тези настолни игри. Аз съм човек на сума ти и години (не искам да си спомням колко), но дай ми хубава настолна игра и съм сериозно зарибен, въпреки късия ми attention span. До преди някои хора, така подло да ме зарибят по MtG не разбирах цялата тази екзалтация, но след първите 2-3 игри, сериозно хлътнах. Нещо като шарен шах или тактически белот … успокояващо и зарибяващо, но и в следващия момент позволяващо да покажеш какво можеш и да натриеш носа на противника.

Явно от време на време трябва да задоволявам и тази своя страна. Няма само geek-а в мен да се забавлява. Явно трябва да оставям и nerd-a малко да се порадва на това как „прокълнатия резервен“ дек се превърна в „проклетия паладински“ дек, но който си има skill-ове – си ги има. Ще ми се да можеш да се отпускам така от време на време … да задоволя глада на my inner nerd за чисто nerd-ски забавления.

И да, знам, че този пост е отбиване на номера, но повярвайте ми – не искате подробно обяснение на това как раздавах на настолна игра с карти!

Ваш,

Lucifer

Пост 89 от поне 100

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.