от Lucifer

Какъв по-хубав начин да изкараш един мързелив неделен следобед, освен да се отдадеш на your inner nerd?

Вчера, говорейки с Васи, сподели, че ще се събират в тях за да играят World of Warcraft the Card Game. Честно да си призная, аз съм си повече Magic: The Gathering фен, но все е TCG, така че с най-голямо удоволствие приех поканата да ме научат и мен как се играе (не е толкова различно, просто има различни … хватки).

Ей така, няколко часа преди работа, се отдадох на чисто nerd-ско забавление.

Има нещо много зарибяващо във всички тези настолни игри. Аз съм човек на сума ти и години (не искам да си спомням колко), но дай ми хубава настолна игра и съм сериозно зарибен, въпреки късия ми attention span. До преди някои хора, така подло да ме зарибят по MtG не разбирах цялата тази екзалтация, но след първите 2-3 игри, сериозно хлътнах. Нещо като шарен шах или тактически белот … успокояващо и зарибяващо, но и в следващия момент позволяващо да покажеш какво можеш и да натриеш носа на противника.

Явно от време на време трябва да задоволявам и тази своя страна. Няма само geek-а в мен да се забавлява. Явно трябва да оставям и nerd-a малко да се порадва на това как „прокълнатия резервен“ дек се превърна в „проклетия паладински“ дек, но който си има skill-ове – си ги има. Ще ми се да можеш да се отпускам така от време на време … да задоволя глада на my inner nerd за чисто nerd-ски забавления.

И да, знам, че този пост е отбиване на номера, но повярвайте ми – не искате подробно обяснение на това как раздавах на настолна игра с карти!

Ваш,

Lucifer

Пост 89 от поне 100

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux