от Lucifer

vujencaДнес от ново смятам да си спестя широките пространни изложения и сложните теми.

Просто ще се похваля с новата си придобивка.

Тъй като в Петък ме чака event … имах желание да си разширя малко екипировката.  Все пак, ако ще правя нещо на сцена, трябва да имам подбрани както трябва цветови комбинации. За това реших да си разширя малко колекцията от въжета.

След един леко нелеп инцидент на едно приятно парти загубих едни 10 метра черен лен. И ми остана само едно парче по 10 метра, което да си призная не стига за много неща, за това реших, че няма да е лошо да си купя малко … за красота. Докато бях в магазина видях бял памук … 6 мм, точно както го харесвам. За съжаление е бял, но това не е толкова лошо – или ще го боядисам … или ще направя една Ин – Янг конструкция … ще го реша в движение, но ако този памук ми хареса, може да мина почти изцяло на него.

Да си призная – бях си поръчал от Китай, червено на по 10 метра парчето … за съжаление качеството беше и е ужаааасно. Разтяга се, надърпва се и се отпуска. Не може да се стегне както трябва … като цяло не една от най-добрите ми инвестиции … за това реших да видя как е производството из родните магазини.

И като заговорихме за родни магазини – не мога да не похваля „Бай Станьо“ – едно малко фирмено магазинче до женския пазар. (А за него трябва да благодаря на Spurch, че ми го показа) За втори път пазарувам от тях. Лена и ютата са много добри. Сега, след като пробвам памука, ако ми хареса смятам да си поръчам малко по-голямо количество … а цветовото разнообразие е оправяло с текстилни бои, тенджера, търпение и оцет.

А … да. Нали споменах event в началото?

Миналия месец в портала на f-bg.org писах за новото месечно събитие – Dark Angel. Та този месец бат ви Луцифер ще се излага на сцената. Както казах и в онази статия – идеята е супер яка и съм готов да помогна всякак … този път – с представяне. Ако искате да дойдете да ми се смеете или да не ми се смеете – има event във Facebook. Този месец темата е Bible Study … нали сме след края на библейските празници.

Та ако ви се идва … добре сте дошли. Аз ще съм там. И ще се радвам да минете да се обадите …

За днес – толкова …

Ваш,

Lucifer

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux