от Lucifer

Когато преди 5 години написах поредицата „Извратеност for Dummies“ единственото, което се опитвах да направя беше да се опитам да обясня дни сложни неща по един по прост начин. От тогава много хора са ме карали да я продължа. Честно казано дори имам няколко отделни готови теми, но още не съм събрал 10 …

За това пък нищо не пречи да вдъхна нов живот на своето творение.

Покрай различни неща и проекти с които се занимавам, винаги съм искал „Извратеност for Dummies“ да спре да е чисто виртуален. За това и реших да направя едно малко експериментално събитие.

Защо експериментално?

Защото оригиналната идея е да направим цяла серия такива събития, ако не 12 (всеки месец на следващата година), то поне 10 колкото са темите на „Извратеност for Dummies“, като идеята на тези събития ще е една – да покрием основите. Първо да спрем да се страхуваме да говорим честно за това, което ни влече. Да спрем да крием желанията си от партньорите си и да се крием зад табутата на социума. Този страх го няма само спрямо BDSM и различните фетиши. Той съществува за всяко нещо свързано със секса в нашето общество. Да – секса продава. Да – секса се комерсиализира. Да – идеята за телесна красота се ограничи до сексуално привлекателното. Но обективно секса си остава табу. Насладата от собственото ти удоволствие – нещо странно и неразбираемо. За това и една от идеите на този вид събитие е точно да си поговорим непрофанно и открито за удоволствието от секса. За това което всъщност ни възбужда и ни привлича в леглото.

Защото фетишите са точно това – неща, които предизвикват и усилват желанието ни за секс. Тук, разбира се, има възможност за спор дали фетиш е клечката или горивото. Дали фетиша не е само когато е единственото нещо, което те възбужда … но това са теми за хора, които имат време и желание да ги спорят.

Друга основна идея на този род събития е да покрием основите – има много хора, които са любопитни. Които имат желание да опитат и са гледали незнам си колко клипчета порно и си мислят, че знаят кое какво е. Идеята е да покрием основите на това познание – кое, защо, как … и как по дяволите се прави това което искаш, но безопасно, без риск да осакатиш другарчето или себе си в процеса.

Идеята ми/ни е да дадем някаква основа … над която хората, които са любопитни и искат да научат повече да го правят, но вече имайки някакво знание, макар и съвсем основно, което да ги предпази от всички онези клопки, които лежат по пътя.

Този вид събития не са насочени към хора, които вече имат някаква информация … имат някакво познание. Не, че няма да се радвам да чуя и тяхната гледна точка, но на тях не би им било интересно.

Първото такова събитие ще се проведе следващата неделя – 22.11 от 14:00 в Rush Bar на ул. цар Иван Шишман 24.

Ще покрием следните теми:

  1. Що е то BDSM? – Нещо което вече съм обсъждал много пъти с много хора …
  2. Да си поговорим честно за рисковете – Никой не е казал, че това секса е безопасен, още повече когато добавим рискови практики  … дори понякога екстремни. Но нека си поговорим честно за възможните проблеми и рискове, и за това как можем да ги избегнем.
  3. Основи на връзването – Тук ще се намеси Master Ludvig. Ако сте били на партито по повод рождения ден на форума, знаете на какво е способен. Е няма да ви учи на това как да провесите другарчето от тавана (не че не може, но идеята е по-скоро да покрием основите, нали), а по-скоро как да не го осакатите като го вързвате на спалнята.

И тук идва ред кажа за плащането. Колкото и да ми се иска това да е изключително и само социално събитие, тоест да е без пари, няма как да стане. Консумативи, места … алабалистики (всеки знае, че за всичко на този свят се плаща), но за това пък не сме алчни. Мястото в което смятаме да правим събитието събира спокойно 20 човека, а и на толкова можем да обърнем внимание, без да изгубим темата или да настане хаос. За това и сме решили половината от местата да са безплатни. Точно така – 10 човека ще могат да се възползват от тази оферта. Другите 10 места са на цена от … 10 лева.

Защо така?

По принцип идеята не е моя, но ми се струва много приятна и смятам да се възползвам от нея и за в бъдеще, ако този род събития имат бъдеще, все пак трябва една такава идея да може да се самоиздържа.

Самото събитие си има event във Facebook – https://www.facebook.com/events/926747110735436/

Ще се радвам да се видим там.

Ваш,
Lucifer

2 Отговори на “Извратеност for Dumies Презареждане”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux