от Lucifer

Вчера в материала за статията в Телеграф завърших с нещо от сорта на „И накрая всичко се свежда до секс“. Обърнаха ми внимание, че съм прав, но само когато се отнася до отношението между мъж и жена (в нормална хетеросексуална атмосфера). Аз обаче не мога да се съглася с това твърдение.

От където и да го погледнеш всичко, винаги се свежда до секса.

До наличието или липсата на секс.

До желанието за или отвращението от идеята за секс.

Във всички човешки отношения секса играе невероятно голяма роля.

Между хора, между които е възможно да има сексуално привличане, това е в по голяма степен, но дори това привличане да на съществува, секса определя поведението и желанията ни, колкото и да се опитваме да не го показваме.

На всеки се е случвало да остане дълго време без секс. Всеки знае на него какво му е. Липсата на интимност и споделеност, които са специфични за този чисто плътски акт (с малко изключения) е това което ни зарежда. Освобождават се толкова много наркотици в тялото, че няма на къде. За това и имаме израза „недоебан/недоебана“, защото настроението ни дори зависи от секса.

Динамиката на поведението ни спрямо хора към които имаме сексуално привличане се определя от това привличане. Тяхното поведение се определя от тяхното желание спрямо нас. И дори да игнорираме привличането или отблъскването, самото наличие на някакъв заряд между двама души диктува поведението и отношението им един към друг. Има връзки, приятелства и партньорства, които се крепят на импулса който сексуалното привличане което изпитва единия или и двамата партньори. Цялото им поведение, отношение, начин на мислене се основават на тези желания – били те скрити или не.

Същото е и когато не е възможно да има сексуално привличане между хората – аз да кажем няма как да бъда привлечен от мъж, но настроението и отношението ми, макар и в една много по-овладяна форма се крепят на секса – ако край нас има сексуален обект, държанието ми се променя, макар и неволево, ако скоро съм правил секс – също. Ако не съм – също. Човека с който активно комуникирам не може да е мой сексуален обект, но това дали около мен има такъв обект.

Аз съм животно.

Не го казвам за първи път и за никой покрай мен не е тайна. Първата ми мисъл, когато видя хубава жена е свързана с чисто плътски изживявания с нея. Винаги. На всички покрай мен е ясно или поне се надявам да им е ясно, но и надявам се им ясно, че аз съм едно много възпитано животно. Макар, че за мен няма проблем да правя каквото и да било, се удържам от социалните рамки, които хората покрай мен са поставили. Никога не бих развалил приятелството си с някого заради единия секс – не бих преспал с жената на приятел, не бих изоставил приятел заради жена и не бих преспал с жена приятел, която няма може да запази приятелството ни после … е не е точно така – по-скоро не бих преспал с жената на приятел, ако не одобрява. Все пак, не пречи да питаш – може да се съгласи.

Винаги съм се радвал, че хората покрай мен не могат да видят мислите ми. Това би направил света ми твърде лишен от приятели от женски пол, още повече привлекателни, но това е една съвсем друга история.

И колкото и да отричате, всички вие, които ще кажете, че това не се отнася за вас … мога само да ви кажа, че лъжете. Най-вече себе си. Всичко, на този свят се върти около секса. Каквото и да приказвате, колкото и да го увъртате, колкото и да се опитaте да се изкарате по-възвишени, всичко зависи от това кога за последно сте ебали или са ви ебали и дали искате да ебете или да ви ебат хората покрай вас.

Да, вярно е че морала, трезвата мисъл и съзнанието спират и крият това под хиляди маски, но някъде там, много дълбоко, под цялата гмеж на лъжите с които сте затрупали кристяалната истина на животните вътре във вас, знаете, че съм прав.

А ако не става дума за секс, става дума за компансация на възможностите за такъв …

А сега се усмихнете, махнете с ръка и излъжете себе си и всички нас, че това не се отнася до вас.

Ваш,

Lucifer

Един отговор за “И накрая всичко се свежда до секса …”

  1. Прав си . Житейският ни път следва морала ,но всеки си има лично кътче,без което не може да върви целеустремено .
    Казват ,че апетита идва с яденето .Това важи с пълна сила и тук .Колкото по-често правим секс ,толкова повече ни се иска още и още .Лакомията расте .Поне при повечето от нас предполага се е така.
    На всеки вероятно се е случвало поради ред причини ,известно време да остане и на сухо т.е. без секс.Това пък не означава ,че губи апетит ,а напротив появява се сексуален глад ,трупа се ,нараства и си очаква ,или търси стабилната порция секс . Странно ми е ,като чуя коментари ,че секса не е движещата сила в отношенията и може и без него.
    Наистина е така ,накрая всичко се свежда до секса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux