от Lucifer

Хората, които ме познават знаят, че си падам леко control freak … (чувам смеха относно леко …). Имам лошия навик и желание да съм информиран за всички възможни неща, по-този начин мога да предвидя възможните развития на нещата и да не бъда изнеандан от какво се случва … за това можете да си представите какъв ад е за мен да знам, че някъде в цялата ситуация нещо не ми е ясно.

Не ме разбирайте погрешно – аз обичам да правя изнеанди на хората: мили, приятни … понякога дори романтични, но да изненадват мен ми е … нека кажа неприятно и да спра до там, въпреки че на ум ми идват и други думички (кошмарно е една от най-слабите).

Изненада за мен означава да не знам всички възможни неща за ситуацията. Да съм не подготвен … един малък ужас.

На скоро мениджмънта направи малко подхвърляне, че трябва да си „поговори с мен“. Можете ли да си представите, че този коментар ме хвърли в шах и паника. Да, знам точно колко налудничево звучи, но не ми се отразява добре да знам, че има нещо, което не знам. Подяволите! Това ме изяжда. Изхвърля ме извън равновесното ми състояние, което никак не е приятно за мен.

Разбира се, оказа се че разговора не е за нещо лошо, но това не ми попречи за този час докато разбера за какво става дума да се опитам анализирам действията си през последната половин година в екипа и за какво подяволите може да искат да си говорят с мен. Моля ви, ако искате да ме изненадвате, независимо дали положително или не, не го правете.

Да, знам точно как звучи това.

Знам, че съм откечен control freak, но … такъв съм си. За мен е от изключителна важност да съм сигурен, че поне имам обща представа какво става около мен и изненадите не помагат. Не е приятно усещането да знаеш, че има нещо, което не знаеш. А гадната ми мнителност винаги отчита това като опасност за мен самия, дори да няма никаква връзка …

Надявам се да не ме изненадвате …

Ваш,

Lucifer

Снимка: Benson Kua

 

Броячът показва 94 дни 18 часа 45 минути и 29 секунди, а това е пост 9 от поне 100

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux