от Lucifer

Ей, това моите приятели са странно нещо. Уведомих ги културно, че се прибирам и те решили да ми спретнат сбирка в моя чест (или поне да я изместят за да бъде и в моя чест), но някак си в цялата суматоха, пропуснали нещо много важно – да ме уведомят.

Днес сутринта от трети човек научих, че тази вечер (и) заради мен ще се събират някъде в града. Компанията ясна, хората поканени … и на всички казано, че моята светла особа ще се присъедини с неустоимия си чар към знаменитото събиране … само някак пропуснали да кажат на светлата особа с чара, че трябва да се появи. Не че аз имам нещо против. Не напротив. Дори много се радвам.

Дори ще направя всичко възможно да се присъединя към тях по някое време по-късно, но … как да ви кажа – ако отида на това мероприятие и не присъствам на семейната вечеря, за която съм сигурен че наще се готвят от поне седмица, ще ми се случи случка. И то лоша.

Знам, че всички искат да ме видят и да, ще се постарая да присъствам, но хора – казвайте, като очаквате присъствието ми.

Това май ще е първото събиране изненада, в която изненадата остава изненадана …

И да – през следващите няколко дни ще пиша по лежерно (дори може и от плажа да пробвам)!

Ваш отпускар,

Lucifer

Пост 97 от поне 100

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.