от Lucifer

Ей, това моите приятели са странно нещо. Уведомих ги културно, че се прибирам и те решили да ми спретнат сбирка в моя чест (или поне да я изместят за да бъде и в моя чест), но някак си в цялата суматоха, пропуснали нещо много важно – да ме уведомят.

Днес сутринта от трети човек научих, че тази вечер (и) заради мен ще се събират някъде в града. Компанията ясна, хората поканени … и на всички казано, че моята светла особа ще се присъедини с неустоимия си чар към знаменитото събиране … само някак пропуснали да кажат на светлата особа с чара, че трябва да се появи. Не че аз имам нещо против. Не напротив. Дори много се радвам.

Дори ще направя всичко възможно да се присъединя към тях по някое време по-късно, но … как да ви кажа – ако отида на това мероприятие и не присъствам на семейната вечеря, за която съм сигурен че наще се готвят от поне седмица, ще ми се случи случка. И то лоша.

Знам, че всички искат да ме видят и да, ще се постарая да присъствам, но хора – казвайте, като очаквате присъствието ми.

Това май ще е първото събиране изненада, в която изненадата остава изненадана …

И да – през следващите няколко дни ще пиша по лежерно (дори може и от плажа да пробвам)!

Ваш отпускар,

Lucifer

Пост 97 от поне 100

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux