от Lucifer

За последните 2 месеца на няколко пъти ми се налага да обяснявам, и то на жени, какво точно значи да контролираш ситуацията в секса. Ситуациите и „оплакванията“ бяха почти едни и същи.

В единия случай, девойката ми се оплакваше, че била загубила контрола над ситуацията, защото след като цяла вечер се противяла на това да свали дънките и сексуално боричкайки се със субекта, за който иде реч, го наградила с handjob. Човека „гръмнал“ и я опръскал цялата, което я принудило да мине през банята и да му се покажа, излизайки от нея, в цялото си величие (а повярвайте ми, тялото и е много яко).

Другата случка беше на скоро. След странния въпрос какво би задържало вниманието ми за нещо повече от секс или play се заговорихме и девойката се оплака, че успяла да побърка сексуално някакъв младеж, който се представял за много вървежния, като го направила съвсем съзнателно и най-накрая не му пуснала.

Контрол …

Много ми е интересна гледната точка на жените и в двата случая. И двете дами си мислят, че са изпуснали контрола над ситуацията, защото били жертвите, давайки някакъв сексуален отдушник на младежите. Едната, защото най-накрая си свалила дънките, другата защото накарала един мъж да я желае … WTF?

Използвам двата случая, само като пример и искам да ги разгледам от доминиращата страна. От страната свикнала да контролира нещата. Смятам да разгледам двата случая по отделно. Имайте предвид, че описанията горе са сбити и съм предал същественото.

Контрол …

Винаги съм твърдял, че контрола идва първо от нас самите и възможността да се контролираме, а после го протягаме в контрола си над другите и ситуациите в които попадаме …

Добре … но защо девойката в първата ситуация има контрол, след като цяла вечер се е опитвала да не се съблече, а най-накрая го е направила? Нима това не е … загуба? Въщност не, защото събличането е по нейни условия. Но нека се върнем 2 стъпки на зад. След цяла вечер възбуждане и сексуална игра, тя го награждава (от където и да го погледнете си е така) … и той избухва … Мъжете ще ме разберат – цяла вечер надървен … с пулсиращата мисъл за секс в главата ти … БУМ! Удоволствието е невероятно, ефекта – показателен.

От чисто психологическа гледна точка, това си е показателно доминативна позиция за жената – представете си го: момче/мъж, възбуден до полуда. Жената го е хванала за члена … той със свалени гащи, тя напълно облечена … Всеки има този малък момент да се разкрие пред друг човек, да бъде гол и да покаже слабините си, а в този случай е по-лошо – другия човек е напълно облечен. Красива жена, с която искаш да спиш. Която цяла вечер се опитваш да изчукаш … а сега си полугол и тя те държи за патката? Трябва да си сигурен в себе си на съвсем различно ниво, за да не се усетиш подчинен от нея. Тук не говорим за свирка, където жената е в подчинената роля и колкото и да е облечена е на колене, а за това една напълно облечена жена да те е хванала за подробностите … прибавете към това и физиологичното … освобождаване на напрежение … с такава сила. Чисто психологическия момент – тя ти е доставила такова удоволствие и то запазвайки пълния контрол над ситуацията. Ти си слабия, защото дори не си успял да я накараш да се съблече … да видиш „слабото и място“ … и тя ти доставя такова удоволствие, че избухваш … от където и да го погледнете, тя го е хванала за топките … предполагам и буквално.

И тук идва следващия момент, за който тя се притесняваше – това, че я изпръскал и тя се е съблякла за да се изкъпе и му се е показала в цялото си величие … Това е може би дори още по-голям пример за контрола на ситуацията. Погледнете го така – той я е изцапал. Неговото удоволствие за нея не е нищо повече от мръсотия. Баня, символ на почистване и после демонстриране на едно тяло, чисто и ухаещо на сапун … което му е отказано. Познавам я и знам как носи голотата си … тя не е от жените, които се срамуват от тялото си. Много добре знае какво минава в главата на мъжете като я видят така … за нея мога да използвам израза „носи голотата си, като най-прекрасна рокля“. И тази голота, това тяло, което обещава секс … го отказва. Аз тук виждам една от най-силните форми на контрол, за които се сещам. Това е похват, който използвам от време на време.

Във втората ситуация говорим за един сексуален контрол над ситуацията, който е не толкова сексуално изразен. Един женкар (освен, ако не се прави на такъв) е свикнал да изважда жените от равновесие. От опит знам, че най-лесния начин да преспиш с една жена е да я възбудиш (това се отнася и за нас мъжете де), но такъв ли е случая?

Не.

Позициите са разменени. Вместо да докара момичето до сексуална полуда, младежа получава доза от собствените си номера – бива накаран да точи лиги и да иска нещо, което му е отказано. Тук дори няма да обяснявам, защо девойката е в пълен контрол над ситуацията.

Аз лично много обичам тези игри на контрол. По принцип повечето от нас ги играят без да осъзнават, но аз лично обичам да ги докарвам до съвсем различни нива – сексуална възбуда на обществени места, да накараш партньорката си да забрави, че около вас има 20 човека, които ако не знаят, то поне предполагат какво правиш и да я накараш да свърши … и така на стола си … пред всички хора около масата в заведението …

Контрол …

Това, разбира се, е моята собствена гледна точка … не знам при вас как е.

Ваш,

Lucifer

6 Отговори на “За силата на сексуалността … или кой печели в секса. (18+)”

 1. Драги, Lucifer, надявам се, че няма да имаш нищо против да ми разясниш в 1 e-mail как точно става тоя номер:
  „…да ги докарвам до съвсем различни нива – сексуална възбуда на обществени места, да накараш партньорката си да забрави, че около вас има 20 човека, които ако не знаят, то поне предполагат какво правиш и да я накараш да свърши … и така на стола си“!

  • Лесно е … и в следващия момент изключително трудно.

   Трябва много специфичен начин на мислене, който да се изразява и в поведението …

   Основата обаче е проста: трябва да ти има доверие – трябва дори за момент да не и минава през главата, че можеш да направиш нещо за да я нараниш. Трябва да може да се отпусне покрай теб. Да я накараш да се отдаде на сексуалността си … да бъде себе си, такава каквато е само в главата си. Останалото е до настройка и ситуация. Настоящата ми партньорка почти я накарах да свърши в една съблекалня в мола, само 3 часа след като се бяхме видели на живо, а на 7-я … е сега, сещаш се …

 2. Имаш предвид да я „вкарам“ в някоя от фантазиите и, за да се почувства героиня в някоя от тах на живо или…?

  • Не … идеята е много различна … тук не говорим за твоите фантазии … говорим за нейните желания и как да ги „подбутнеш“ в правилната за теб посока …

   Но преди всичко говорим за това да ти има безрезервно доверие. Доверие, че няма да я нараниш или изложиш или злепоставиш … че се грижиш за нея … и от там вече идва другото.

 3. Разбирам. Значи съм тръгнал в правилна посока, като се стремя да спечеля пълното и доверие… Според мен е много важно в една връзка, независимо дали е просто приятелска или нещо повече, и двамата да си имат доверие. Дет’се вика „да можеш да се оставиш в ръцете на другия и да си спокоен“, че той знае кое не би ти харесало и кое би.

 4. Има ли някакви други съвети, които можеш да ми дадеш и смяташ, че ще са ми полезни?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux