от Lucifer

13236103_579944835500771_1014872592_n

Всички знаят, че лятото събития на закрито не се правят – хората ги хващат карастанчовите и искат да са на вън! На открито … да ги грее слънцето и да виждат звездите …

За това и всякакви фетиш и BDSM събития гледаме да ги правим преди летния сезон или после ги оставяме за на есен … За това и този път решихме да закрием активния сезон подобаващо – 3 публични събития (и едно частно) в 3 поредни седмици. За частното няма да говоря – ако сте поканени – знаете, ако не … еми не сте питали правилните хора.

Та да се върнем на закриването на сезона … мислихме го по-друг начин. Планирахме събитията по съвсем различен начин и пак така, че да донесат максимален ефект. Но който не е организирал нещо, не знае как стоят нещата. Накрая се спряхме на оптималния вариант – 3 събития за 3 седмици.

Започваме закриването на сезона на 28.05 с Martial Law на Dark Angel. Ако не сте били на нейно парти – изпуснали сте. Подходяща атмосфера, готини хора, а и на сцената винаги се случва нещо интересно. И DA винаги избира интересни теми за своите партита – този път, ако не сте познали по името е военна тематика.

След това продължаваме с две събития в един и същи ден – 11.06.

През деня организираме едно workshop-че. Гийом Годар от Place Des Cordes в Париж. Ученик на Wildties и Docvale, и специализирал при такива имена като Akira Naka, Gorgone, Ren Yagami, Kasumi Hourai, Pedro Cordas, Fred Rx, Bingo Shigonawa … да кажем, че човека си знае материала. Та той ще ни направи едно малко семинарче в 4 части, покриващо множество различни техники и похвати за боравене с въже. Изобщо интересен ден … 

Така и така имаме гости, решихме че няма да е лошо да им покажем как се забавляваме, за това решихме да спретнем едно парти след семинара. Ако сте идвали на партито по повод 12 години F-BG, то знаете за какво говоря. Този път, обаче сме си взели бележка от критиките, които много хора имаха към предното, за това редуцираме свободното място за забавление за сметка на едно помещение с мека мебел и по-тиха музика, за да могат хората да спрат и да си починат. Като разбира се ще запазим свободното място което сме нарекли „място за игра“. Разбира се пак ще имаме разни vendor-и насочени към спецификата – момичетата от 9Flames ще се присъединят пак, надявам се скоро да ми отговорят от един от новите сексшопове, дали и те искат да ни правят компания …

Последния път откарахме до сутринта и единствената сериозна критика беше липсата на места за сядане (с това сме се заели както можете да видите по-горе)… та се надявам да се видим там. Просто ми се иска да закрием сезона подобаващо – с апломб, както само готини хора могат … за това и ви каня всички готини хора, че аз сам парти не мога да си направя.

Разбира се през тези седмици има и ORSS – едно на 24.05 и едно на 07.06. Няма да губим стремителността да ги провеждаме всеки път я … Вярно ORSS ще продължи и през лятото (ние не знаем какво е лятна ваканция), но дори ние знаем, че ще има много по-малко хора … но за това пък на есен ще има повече.

Отивам да подскачам из нас от вълнение, защото организацията на тези събития до вчера изглеждаше невъзможна …

А снимката на днешния пост е представяне на връзвача, който очакваме …

Ваш,
Lucifer

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux