от Lucifer

Онази вечер в туитър  казах, че повече няма да допускам анонимни коментари в този блог.

Какво имам предвид?

Спокойно, няма да ви карам да се разписвате с трите си имена и ЕГН. В формата за коментари има изискване за mail, който се проверява от akismet. Ако коментара ви не мине проверката, попадне в спам папката и името което сте си избрали, както и mail-а не са ми дори далечно познати, коментара ви няма да се появи в този блог.

Искате да ме тролите, да ми се карате или да спорите… тоест да си мерим виртуалните пишки с вас – нямам никакъв проблем, но за да ви удостоя с отговор, имайте доблестта да се представите. Да знам поне на кого си го показвам.

Това е последния анонимен коментар, който съм допуснал. Отговора на моя пост си го пазя, но няма да го допусна да се появи по простата причина, че някой се опитва да се скрие. Иска да се заяжда на лична основа без да има доблестта да се представи по някакъв начин. Ами сори пич, пичке или каквото там създание си, но както аз си заставам зад мнението, така ще ти се наложи и на тебе да ти поникнат топки и да застанеш с готовност зад мнението си. Нямам против личните нападки. Нямам против и глупавия ти, заядлив коментар, но имай честта да се изправиш и да покажеш, че всъщност заставаш зад мнението си, а не трупаш просто защото имаш лоша форма на диария на пръстите и си ме нарочил по някаква причина. So shut the fuck up and grow some balls, fucker!

Не казвам, че няма да допускам анонимни коментари. Ето ви един пример на коментар, който ще допусна:

Девойката не я познавам. Не е оставила нищо освен mail (съответно Gravatar). Не е първия и коментар и до колкото си спомням, никога не е имала положително мнение за мен и позицията ми, но има релативната доблест да се представи с виртуалната си същност.

Както казах в коментарите не искам име и ЕГН. Няма да ви задължа да се регнете във Facebook акаунта си, за да коментирате (това е нещо, което ми се струва екстремно и нарушаващо възможността всеки да се изразява свободно в Интернет), но ако сте избрали позицията си и искате да я отстоявате срещу мен, имайте относителната доблест да застанете с образа, който сте избрали да играете в мрежата. Ако имате повече от един образ – използвайте повече от един. Не може да ми пука по-малко, но застанете с пълните образи, а не си крийте страхливите, лицемерни задници зад анонимайзери и невалидни пощи.

Ако искате да си мерите виртуалните пишки с мен – имайте смелостта да го направите правилно.

Въпреки, че ме пос

Ваш,

Lucifer

Пост 72 от поне 100

Един отговор за “Относно блога …”

  1. Прав си, който иска да троли, да се представи. Аз отдавна не допускам в блога си анонимни коментари. Ако някой иска да се изходи по голяма нужда, да го направи в собственият си блог, или да се подготви за ответен отговор. Така е справедливо!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux