от Lucifer

Знаете ли седя си тука, полу-разкиснат и се чудя какво да правя… Не че нямам работа…Имам! Мога да играя AoE 2 exp, но както доказах компютрите са ми слаби! Верно то Sintia ям бой, ама нещо не мога да се развивам милитаристично! На мене ми дайте да копам ресурси! Мога и да се занимавам с някой от проектите си: имам да правя програма, имам да дописвам малко… но ме мързи!

Не може така!

Нека да се върна малко назад…

Проведох експеримента(след малко ще кача и снимки) и разбрах, че не ми харесва това в което съм се превърнал! Не ми харесва да съм асоциален! Не ми харесва депресията, ревноста, това да съм зависим! Не се харесвам – ето казах го! За това реших да се променя! И го правя… всъщност на мене винаги това ми е била пречката да се справям, това винаги ми е било трудно … никога не съм губил надежда, както и не съм оставал без сили в преследване на някаква цел… Тези които ме познават, знаят, че съм гадно, шибано, упорито и отвратително инатливо копеле, когато знам, че нещо трябва да се направи и имам стимул да го направя… Е сега имам! Стимула си знае кой е… ако прочете това, ще си позволя да обясня:

Не се харесвам, а щом аз не се харесвам, няма начин ти да ме харесаш! Това е причината да реша да се „завърна“.

И така от няколко дни съм нов човек … по-скоро да кажа, че съм старото създание… със всички садистични желания да гледам болката в очите на хората, с нуждата да пролея нечия кръв и с глада да „срещна противника“. Така вече съм доволен от себе си!

ХАХАХА! Чета какво съм написал и осъзнавам, че съм станал отново егоцентричен! Отново Вселената се върти около мене! Все още не се харесвам, но и това ще стане! Дерзайте всички които не ме харесвате – АЗ СЕ ЗАВЪРНАХ ТАКЪВ КАКЪВТО БЯХ!…….или поне в по-голямата си част.

Ваш,
Lucifer

P.S.: Моля всички психолози да не се опитват да се занимават с мене – още не се е родил психолога, който да разбере какво става в главата ми. Освен това знам, че съм луд!

P.P.S.: Ся ще кача и снимките!

[singlepic id=2 w=320 h=240 mode=watermark float=] [singlepic id=3 w=320 h=240 mode=watermark float=]

P.P.P.S.: Аз съм едно самодовлно, самовлюбено и влюбено, гадно копеле, но който не ме харесва да не ме гледа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux