от Lucifer

Магията … тази извечна мистика, която ни е привличала … Но какво е тя? Съществува ли?

Всъщност да! Магията като такава съществува, но не такава каквато си я представяте … магията не е щракване със пръсти, а много труд и упоритост. Магията е нщо толкова безкрайно просто, колкото е безкрайно сложно! Магията е човека! Магията се случва не на някакво астрално ниво, а в главата на този за когото е предназначена! Там се водят битките на Магията: в съзнанието на омагйосания, въпреки че думата не е точна!

Задачата на магьосника, не е да предизвика мистични сили които да изпълнят волята му, а да накара човека срещу себе си да помисли че го е направил.

С една дума: Магията е номер!
Магията се случва в главата, в съзнанието. Магията е да познаваш хората! Магията е да накараш хората да вярват че гхи познаваш по-добре от самите тях…

Колкото и да е странно едно фентази (Меча на истината) дава най-добрите „правила“ за един магьосник и изобщо за всеки който иска да може повече. В няколко посто, когато съм по-разбуден, ще се опитам да ви дам моите „ритуали и заклинания“ – онези маки номера които ми позволяват да изглеждам повече от това кеото съм! Дерзайте!

Ваш,
Lucifer

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.