от Lucifer

Магията … тази извечна мистика, която ни е привличала … Но какво е тя? Съществува ли?

Всъщност да! Магията като такава съществува, но не такава каквато си я представяте … магията не е щракване със пръсти, а много труд и упоритост. Магията е нщо толкова безкрайно просто, колкото е безкрайно сложно! Магията е човека! Магията се случва не на някакво астрално ниво, а в главата на този за когото е предназначена! Там се водят битките на Магията: в съзнанието на омагйосания, въпреки че думата не е точна!

Задачата на магьосника, не е да предизвика мистични сили които да изпълнят волята му, а да накара човека срещу себе си да помисли че го е направил.

С една дума: Магията е номер!
Магията се случва в главата, в съзнанието. Магията е да познаваш хората! Магията е да накараш хората да вярват че гхи познаваш по-добре от самите тях…

Колкото и да е странно едно фентази (Меча на истината) дава най-добрите „правила“ за един магьосник и изобщо за всеки който иска да може повече. В няколко посто, когато съм по-разбуден, ще се опитам да ви дам моите „ритуали и заклинания“ – онези маки номера които ми позволяват да изглеждам повече от това кеото съм! Дерзайте!

Ваш,
Lucifer

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux