от Lucifer

Страшно пътуване беше! (малко късно пиша, ама чак ся си паднах на настроението)

Средния ми коефициент на отиване беше 224/5 или 44.8. Времето ми за път беше 7 часа 4 минути и 38 сецунди, от момента в който отворих вратата на блока, до момента в който прегърнах Sintia! Леле … летях! Не го вярвах! дори тогава докато я притисках към себе си на спирката не вярвах… трябваше ми малко време да го повярвам сам…. но за това после!

Пътя мина бързо, приятно и с хубави хора! ….

За първи път видях … не знам дори как се пише – Майбах … или както каза човека дето ме караше: „Е те ти кола за 1 000 000 EUR!“… подмина ни все едно сме спрели, следвана от някакъв джип BMW в което си се возиха бодигардовете (за 1 поглед познах едва част от …помощните средства). Абе готино беше! Пътя имам предвид.

2-та дни в София си заслужаваха … всяка секунда… всеки миг… Отдавна не се бях чувствал толкова добре … Възползвах се от тях максимално! Не исках да свършват! Сряда и Четвъртък… блааа! Но като всяко хубаво нещо … свърши! И то не много приятно … просто ме събори някакъв вирус! Ако не сте хващали вирус за 2 часа … не е хубаво! Както си бях добре … за 2 часа бях с 38+ градуса температура, проблеми с дишането и болки в гърлото! Гадно!

Имах намерение да ходя в Пловдив в петък … но в това състояние не бях способен!

Sintia ме обзаведе с един неин анорак, за което съм и много благодарен! Ама много! И се метнах на BioMet от 00:00… ако не сте прекарвали грип за няколко часа и то на път….. не е хубаво! Във Велико Търново се събуждам рязко … от жажда!

Кофти! Но дори това кошмарно пътуване, болките и грипа не могат да помрачат тоя ден и половина.. и едните думички които чух … Доволен съм!!!

Убидих много хора с това ходене до София… предполагам, че Darrias ще ми натяква, че така и се подиграх … Tiara може да ми се сърди малко щото и обещах да и се обадя… а и KoTe ми се сърди ама просто нямах сили да оцелея до петък в Пловдив!

Доволен съм! Имам сили да продължа Танца! Да оцелея още малко!

Ваш,
Lucifer!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.