от Lucifer

Страшно пътуване беше! (малко късно пиша, ама чак ся си паднах на настроението)

Средния ми коефициент на отиване беше 224/5 или 44.8. Времето ми за път беше 7 часа 4 минути и 38 сецунди, от момента в който отворих вратата на блока, до момента в който прегърнах Sintia! Леле … летях! Не го вярвах! дори тогава докато я притисках към себе си на спирката не вярвах… трябваше ми малко време да го повярвам сам…. но за това после!

Пътя мина бързо, приятно и с хубави хора! ….

За първи път видях … не знам дори как се пише – Майбах … или както каза човека дето ме караше: „Е те ти кола за 1 000 000 EUR!“… подмина ни все едно сме спрели, следвана от някакъв джип BMW в което си се возиха бодигардовете (за 1 поглед познах едва част от …помощните средства). Абе готино беше! Пътя имам предвид.

2-та дни в София си заслужаваха … всяка секунда… всеки миг… Отдавна не се бях чувствал толкова добре … Възползвах се от тях максимално! Не исках да свършват! Сряда и Четвъртък… блааа! Но като всяко хубаво нещо … свърши! И то не много приятно … просто ме събори някакъв вирус! Ако не сте хващали вирус за 2 часа … не е хубаво! Както си бях добре … за 2 часа бях с 38+ градуса температура, проблеми с дишането и болки в гърлото! Гадно!

Имах намерение да ходя в Пловдив в петък … но в това състояние не бях способен!

Sintia ме обзаведе с един неин анорак, за което съм и много благодарен! Ама много! И се метнах на BioMet от 00:00… ако не сте прекарвали грип за няколко часа и то на път….. не е хубаво! Във Велико Търново се събуждам рязко … от жажда!

Кофти! Но дори това кошмарно пътуване, болките и грипа не могат да помрачат тоя ден и половина.. и едните думички които чух … Доволен съм!!!

Убидих много хора с това ходене до София… предполагам, че Darrias ще ми натяква, че така и се подиграх … Tiara може да ми се сърди малко щото и обещах да и се обадя… а и KoTe ми се сърди ама просто нямах сили да оцелея до петък в Пловдив!

Доволен съм! Имам сили да продължа Танца! Да оцелея още малко!

Ваш,
Lucifer!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux