от Lucifer

Днес попаднах на статията „Бие? Значи обича!“ в Новинар (Енкодинга на страницата е сбъркан).

Интересна е самата статия и ме накара да се замисля.

Защо ли ми се струва обаче, че авторката е пристрастна?

Много от вас (тези които ме четат) знаят, че насилието по време на секс или като предварителна игра си е напълно нормално, но това не се дължи на лошото ми семейство. Аз съм първия, който ще каже, че е имал щастието да има хубаво семейство. Избора да проявявам насилие си е мой и повярвайте ми не се дължи на липсата на възпитание или слаби морални ценности.

Искам да разгледам въпроса от страната на простака-насилник – моя милост.

Авторката на статията се опитва да докаже, че разголената женска плът ни „укасява“ мозъка и се превръщаме в животни, за това имало такива случаи на побои, като този над манекенката. Съжалявам госпожо, но не съм съгласен. Това, че гаджето и (футболиста) е ограничен идиот, не значи че всички сме така. Аз си признавам, че съм насилник. Обичам да правя груб секс и буквално да изнасилвам партньорките си, но това го правя само в духа на основни принцип на BDSM – SSC (Safe, Sane, Consensual(Сигурно, с Умисъл, по Взаимно съгласие)).

Това не значи, че оправдавам насилието. Не. Колкото и да е странно аз уважавам жените! Харесвам ги като хора повече от колкото харесвам мъжете (говоря за не сексуално харесване) и за това повечето ми приятели с жени.

Наистина не оправдавам и не одобрявам насилието, в грубиянския смисъл. Не желаното и най-често ненужно насилие.

Не разбирам избиването на комплекси, чрез смачкването от бой на някого. Не разбирам удоволствието, доказването или каквото и там да получават идиотите, които бият жени.

Някак си ми се струва много страхливо да хванеш жена си и да я смачкаш от бой, само защото деня ти е бил крив и ти си до толкова ограничен, че не знаеш как и не можеш да се контролираш.

Да избиеш комплексите си с юмруци срещу по-слабия е лесно.

Да изпаднеш в сивото съществуване на безмозъчния насилник, също е лесно.

Нека обърна внимание и на дамите, за да не се чувстват пренебрегнати:

Не мога да кажа, че си го търсят. Не, те просто са попаднали на идиоти, които не знаят как да се контролират и подтискат това в себе си. Но не разбирам и тези жени които се продават …

Това което имам предвид е, че не разбирам тъпите кифли, които наконтени се влачат след някакви псевдо богаташи, които могат единствено да парадират с парите на мама и тати. Нямам против, тези достатъчно умни да хванат златната кокошка, имам предвид тъпите патки, които са играчки в ръцете на разглезени момченца и ги „обичат“ само заради „Готиното якенце, дето ми го взе от Витошка“.

Никога не съм си търсил украшение. Никога не съм харесвал такива. Винаги съм харесвал силните жени … по-интересно е да ги пречупиш …

Ваш,

Lucifer

4 Отговори на “За боя, секса и насилието …”

  1. Лус, тя тая работа не е сложна – стига да има взаимно съгласие, бийте си се колкото си искате.

    Друг е въпросът, че много жертви на домашно насилие „дават“ съгласие с мълчанието си. Тъпо е обаче да бъркаме БСМ-то с домашното насилие.

    Твоя,

    Бъни! :Р

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux