от Lucifer

И така … когато четете този пост, email-ите с ключовете вече трябва да си пристигнали при печелившите. Надявам се игрите да ви харесат и да си ги играете със здраве. Надявам се да нямате проблеми със тях, защото някои от тях съм се опитвал да си ги добавя в библиотеката, но ми изписа че вече имам играта … ако има такъв случай … ще се реванширам?

Ето и при кого какви игри заминаха:

Red Faction: Armageddon + Path to War DLC отива при коментатор Martin Duhovnikov.

Явно много силно желания Darksiders отива при коментатор Kristiqn (за тази игра и желанието за нея – няколко думи по-късно)

За Superbrothers: Sword & Sworcery EP имах два ключа, които отидоха съответно при Nezzo и vladislavivaov, но благодарение на ShadowmarN докопах още един ключ, който отива при третия желаещ – Nikola.

Dungeon Defenders + All DLC (също много желана игра) отива при коментатор fayde. За тази игра имах своите предпочитания – ShadowmarN я искаше, както и една моя приятелка, но за да съм напълно честен използвах генератор на случайни числа и те изведоха победителя. Това се отнася и за всяка друга игра за която имаше повече желаещи от броя ключове с който разполагах.

Останаха ми 3 игри:

Nightsky

Waking Mars

и Splice

Първата заявка за тях – печели.

А сега да се върнем малко на Darksiders.

Явно това е една много желана игра, защото имах участник, който си беше направил труда да коментира и да се запише с 11 различни имена. Разбирам, че може да е динамично IP но все пак – дори INTERBUILD не връзват по толкова маймуни на клона. Реших да не дисквалифицирам участника, а да му оставя честния шанс от 1 запис да си спечели играта. Съжалявам, но не стана.

Честно казано се издразних – не толкова на това, че някой се опитва да cheat-ва, колкото на това, че го прави неподготвен и без мисъл и старание. Нямам против да ме излъжете, ама поне го правете качествено.

Както казах, когато четете този пост, писмата ще трябва да са пристигнали при притежателите си. Приятна игра и като имам някакви по интересни неща – пак ще подарявам.

Ваш,

Lucifer

Пост 30 от 60

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux