от Lucifer

Днес се проведе четвъртото издание на Ratio.

Разбира се нямаше как да го пропусна (сега се докопах до работа и за това бързам да седна да напиша впечатленията си). Това е едва второто Ratio за което пиша след това. И не защото има нещо което да критикувам. Дори напротив – само хубави неща мога да кажа.

За четвърти път ходя на Ratio и вече нямам търпение за издания номер 5 (само трябва да видя как ще си озаглавя статията за тогава). Няма как да се пропусне такова събитие … ако сте – то само можете да съжалявате.

Като цяло, отидох с големи очаквания. Няма как да е по друг начин, когато говорим за това събитие и разбира се не останах разочарован. Няма как.

Като цяло лекторите бяха на повече от ниво. И тримата представиха позицията си и разказаха за нещата които ги вълнуват. Както винаги имаше нещо ново което да се научи. Просто невероятно.

Все още съм впечатлен от събитието като цяло. Някак си не ми идват други думи с които да го опиша освен … велико, невероятно, прекрасно. Не знам колко хора се събраха, но мисля че това беше перфектния начин да отпразнуваш деня на просветата и писмеността – няма по-голям празник за един любознателен ум от това да му покажат нови неща.

Показаха ни по един достъпен и много увлекателен начин неща, за които ще трябва да прочетем скучни статии …

И тримата лектори ни (или поне ме) накараха да се запитаме за неща, за които малко мислим. Имаше физика, имаше биология, но имаше и етика, история (макар и древна). Както и смях – все пак не може Любо да не разсмее публиката.

Та … Ratio 4 беше невероятно. Ако сте го изпуснали – само можете да съжалявате!

O и за да не забравя – УТРЕ ДА ГЛАСУВАТЕ!

Ваш,

Lucifer

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux