от Lucifer

177867_4324551597080_1227139686_oСтана ми навик всяка година правя анализ на глупостите покрай гей парада. Тази година беше отложен, но това не пречи да имам цели 4 кандидата за тази част. Става думи за обществена позиция, разпространена чрез медиите. Няма дори да споменавам какво се е случило снощи на #ДАНСwithme – гледни точни много. Не съм бил там – не знам. Имам мнение изградено върху изказванията на хора на които вярвам, но ме е нямало там.

Но да се върнем на глупостите покрай гей парада (който както казах беше отложен):

1. Пресконференция на СНЦ “Вярност” и “НФК Берое – Стара Загора” срещу гей парад

Отразени в един сайт, с публиката на който сме водили дебат за това преди много време (можете да видите пресконференцията тук). Не знам дори дали трябва да коментирам тази проява … една група кретени, се изправя и застава да говори за нормалност, за общество и семейство. Съжалявам, но не мога да приема от футболна агитка, да бъдат раздавани морални и качествени оценки за хора, каквито и да са те.

Аз самият не веднъж съм казвал, че съм много за гей парада … и то по една много важна причина – не трябва хората да се рият и да се срамуват от това, което са. Не мога да приема някакви хулигани да пропагандират морал, защото е много изгодно да са високоморални, когато „защитавата“ семейството и правата на нормалните, но пропускат момента с дискриминацията … в тази изява има много интересно тълкувание на думата хомофоб. Това нещото което ме накара да се чудя дали да се смея с глас от простотията, която се носи от тези момченца или да плача за образованието им. Та значи хомофоб идвало от Хомо – обратен, хомосексуалист и фоб – мразя.

Не че нещо но хомо не е идва от хомосексуалист. Хомо идва от HOMIN, HOMO – от латински, означаващ човек или човешко същество. И разбира се Фобос или Phobos – гръцкия бог на ужаса, също използван и за страх, опасение от нещо (от там и phobia (фобия)). Тоест – вие сте хомофоби и мразите хората. Хомофобия е и расизма. Но вие си знаете най-добре. Изобщо не искам да се спирам на това дали хомосексуалистите рушат семейството. Това са стари спорове.

2. Защо хомосексуализмът е деструктивен за отделните личности, семействата и нациите?

Целия бисер можете да намерите тук. Знам, че сигурно не от тази година, защото от долу пише 2011, но сега попаднах на него и си заслужи място в тазгодишния Парад на глупостта … Има неща изнесени вътре, които звучат много плашещо и много сериозно. Има неща, които биха убедили повечето хора … само ако не искат да проверят разбира се и се доверят на една случайно попаднала им брошурка.

Но като цяло текста е смешен. И на моменти малоумен. Изречения като:

Изследванията показват, че средностатистическият хомосексуалист има стотици партньори през живота си.

Дали само на мен ми се струва, или това е невъзможно … добре де. Да не е невъзможно, но малко вероятно. Дори да приемем, че един човек никога не е правил секс с противоположния пол. Да допуснем, че е започнал полово активен живот на 16, изглежда добре и има неограничен pool от партньори.  Но извинете ме, аз съм задръстен, пълничък и грозноват хетеросексуален мъж, който е достатъчно добре финансово. За няколкото полово активни години които съм имал съм имал поне 9 партньорки. Простата сметка нещо не излиза. В един неограничен набор партньори с които е възможно да си допаднат като сексуални вкусове и сменяйки партньорите е възможно да се получат стотици партньори. Но стотици партньори се получават и за има няма 10 години в чисто хетеросексуална връзка. Питайте средностатистическото 18 годишно момиче, колко мъже е минала и от колко години прави секс. Ще ви се изправи косата, ако направите простата сметка … но много хора избягват да гледат това … това е начина по който функционираме – виждаме треската в чуждото око, но отказваме да видим гредата в нашето.

Дори не ми се иска да захапвам „психолозите“ искащи да лекуват хомосексуалзма. Искате да се върнем в тъмните векове, когато хората е трябвало да бъдат като всички останали ли? Съжалявам, но няма как да стане. Живота продължава напред, ако не ви харесва … ами можете да стоите да гледате, затворени във вашата кула на омраза …

Моля, не се опитвайте да ми излезете с довода, дали аз ще искам детето ми да е хомосексуално – аз самият съм хетеросексуален до крайност. Но и съм човек, който разбира другите … и ги приема, което е по-важното – та да, докато е щастливо и доволно от живота, аз ще го подкрепям.

Съжалявам, че парада беше отложен, но разбирам необходимостта от това действие, поради по-належащите проблеми, с които трябва да се занимава обществото ни в момента. Надявам се след като разкараме това правителство, да се проведе…

Ваш,

Lucifer

Пост 24 от 60

2 Отговори на “Парад на глупостта 1 2013”

  1. Доста интересно четиво като цяло с две забележки: „хомосексуалност“ (а не „хомосексуализъм“) и хомосексуален (а не „хомосексуалист“). Същото като хетеросексуалност/бисексуалност/хетеросексуален/бисексуален. Не казваме хетеросексуалист/бисексуалист.

    • Point well made … не твърдя че съм сред най-грамотните. Ще го взема предвид за следващия път (ако си спомня).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux