от Lucifer

Capture

И тази година щях да го занемаря този блог. За разлика от миналата, този път поне се разписах за рождения му ден. Но да си призная писането тук ми липсва. Твърде сериозно ме грабна offline и online живота и все по-малко време ми остава за да пиша тук … което си е проблем. Поне за мен. Спрял съм да мисля в теми … спрял съм да намирам подходящите думи за да изразя мислите си.

Дори когато изпадне време и седна да пиша нещо художествено, усещам как се разливам или напротив – не намирам думите за да постигна обема … и да предам правилно значението. За това май няма да е лошо да се взема в ръце. Ей така покрай някакви моменти се усещам, че трябва да си поставям цели – да сядам и да си казвам „Трабва да го направиш, защото си обещал да го направиш“.

Та и сега – пак са се занизали дните скоростно. Пак ме е подел живота и ме влече към какво ли не, само и само да не стигна до тази страница и да не напиша нещо … за това и смятам да се заема волево да го променя.

Преди няколко години бях направил същото нещо (не е оригинално, но аз обичам да се повтарям) – до рождения ми ден остават сто и малко дни (102). За това и смятам да се хвана в ръце и да пиша по един пост на ден. Или поне в 100 от тези 102 дни … не очаквам всички да са смислени или всички да са проникновени, но поне ще си отделя някакво ежедневно време за да създам нещо … пък било то и просто думи нахвърляни на страница.

Миналата година бях толкова зает, че нямах време да изпадна в така наречените сатурнови дупки. Не че тази година съм по-малко зает, но се надявам да вместя и този проект … все пак трябва човек да прави и нещо което му харесва …

Та ще се виждаме през следващите дни … обещавам да ви отегча до смърт със себе си – знаете, колко разточителен мога да бъда …

Ваш,
Lucifer

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux