от

Явно ми стана навик да посрещам гости. Днес ще ви представя новата ми гостенка – Bastet, която надявам се ще ми гостува честичко …

***

Гадната аларма!

Тази нощ беше закъснял, а будилникът прекъсна съня на най-интересното. Всяка нощ идваше в съня й. Висок, строен, як като бик, мускулест..

.. и изчезваше призори, оставяше в леглото и си отиваше. По цели нощи се мятаха в сладка отмала, а чак призори тя успяваше да дремне няколко часа преди работа. Всяка нощ от известно време насам. „Сигурно полудявам. Това трябва да спре.“ Но чудесно знаеше, че няма сили да се противопостави на желанието.

Угаси пищящото устройство, безсилна да помръдне. Цялото и тяло гореше на местата, където я беше докосвал допреди малко, а най-големият пожар беше там долу, между краката.

Затвори очи в опит да върне лентата назад, дори да знаеше, че няма да стане.

Нищо не се случи.

„По-добре да си взема студен душ.“

Душът не помогна особено, но поне я събуди. В офиса цял ден зяпа отнесено през прозореца със странен оцъклен поглед, а когато някой я питаше нещо, отговаряше едносрично без да мисли.

„Но защо той закъсня?“ – не спираше да се пита.

Към края на деня колеги я замъкнаха да празнуват нещо си. Отначало не искаше, но накрая я убедиха.

„При първа възможност си тръгвам“ – каза си – „за да си легна рано“ Нямаше търпение да го види.

Отидоха в някакъв бар, където беше шумно, задимено и пълно с хора. Вдигаха наздравици и още след първия час цялата компания танцуваха на дансинга и около масата. Някои от мъжете я дърпаха за танц – беше симпатична дребна брюнетка с хубаво тяло и сладки трапчинки. Черна коса на масури заобикаляше нежния овал на лицето, а погледа привличаха пухкави устни под финото носле. Имаше доста ухажори във фирмата, но с отнесения си затворен характер не ги забелязваше, а горките само въздишаха по нея.

Беше и мноого скучно. „Щом допия това, си тръгвам. И без това е почти 10.“ През 5 минути поглеждаше мобилния, но всъщност нямаше смисъл да го прави, защото не чакаше обаждане.

И както рееше поглед из бара, го видя. Него. Същия. От съня.

Вървеше точно срещу нея и идваше при нея, без съмнение! Сърцето й заби, не можеше да си поеме дъх от вълнение. Така се беше сащисала, че направо се вкамени и нямаше сили да помръдне. Само го гледаше как приближава, минава през тълпата, издокаран, аах.. дрехите му стояха фантастично.. Всъщност тя май не го беше виждала с дрехи.

Вече беше толкова близо. Тя отвори уста да го поздрави и остана така, с отворена уста.

Той я беше отминал като някаква непозната. Нея, същата, при която идваше всяка нощ. Е, вярно, само на сън, но това не променяше нещата. Чувстваше се точно така, както хората казваха „ударен с мокър парцал“.

Обърна се да види къде отиде и го мярна как влиза в една врата в дъното. Веднага след него потъна навътре и някой от персонала. Тя се промъкна на бара съвсем невинно, лепна най-подкупващата си усмивка и разпита сервитьора, който точно даваше поръчката.

– Аа, това е частна сбирка – събират се на покер всяка сряда – каза той и отпраши нанякъде с пълна табла питиета.

„Покер сбирка значи.“ В главата й бясно препускаха разнородни мисли във всички посоки. В същия момент чу бармана зад гърба си:

– Наливните бири за покерджийте отзад! – и вече имаше план.

–Хей, аз ще ги отнеса, те са ми дружки, а не съм ги виждала отдавна.

И докато момчето зад бара понечи да каже нещо, тя плъзна таблата върху лявата длан и се понесе към вратата в дъното. Вътрешно се тресеше от вълнение. Адреналинът бясно търчеше във вените, сякаш някой друг управляваше тялото и, живота и.

Отвори със замах и се усмихна до ушите. Вътре седяха четирима мъже, приличащи си като близнаци и същевременно съвсем различни. Всичките бяха с бръснати глави и носеха халки на ушите. Татуирани египетски символи се подаваха от ръкавите на тениските. И четиримата се бяха задълбочили в играта, имаше пари на масата, всеки гледаше картите си, а димът от цигарите изпълваше цялата стая и създаваше някаква нереална и мъглива атмосфера. Силна лампа светеше ниско над масата, като оставяше останалата част от помещението в сумрак.

Лоша работа – не можеше да го познае.

Едвам я погледнаха. Тя постави халба пред всеки и като попарена тръгна назад към вратата.

И тогава решително затвори вратата, сложи райбера и се обърна с лице към тях. Бавно свали тънката блуза, изхлузи полата с едно движение и ги метна на някакви кашони встрани. Още едно движение – сутиенът и прашките вече се валяха по пода, останала само по сандалки на високи токчета, тя се приближи към тях.Тя взе най-близката халба и отпи няколко глътки. С лукава усмивка и огънчета в очите облиза пяната полепила се по горната устна.

Мъжете я гледаха недоумяващо – точно започваха играта, а келнерката се съблече чисто гола и ги гледаше весело. Единия от близнаците вече се подсмихваше, докато братовчед му успя само да подсвирне. Малкия беше отворил уста от изненада и не се сещаше да я затвори. Какво ли ставаше тук?

Тя се завъртя гърбом към тях и точно тогава и четиримата си мислеха, че шоуто не трябва да спира. Но тя просто седна на края на масата и легна по гръб върху пари и карти. А палавата и хитра усмивка не слизаше от лицето на това незнайно откъде появило се момиче.

Близнаците поставиха рекорд по събличане, а след малко и другите двама бяха голи. Мацката вече се докосваше сама – плъзгаше тънките си пръсти по гърдите, корема и краката.

Огън я гореше – искаше да се разкъса не на две, а на четири. Все едно не осем, а хиляди силни мъжки ръце я галеха и опипваха. Плъзгаха се по тялото й и тя даже сама не можеше да го осъзнае.

Претърколи се на колена и пое с уста най-близкия член, докато бавно и методично разтриваше друг с ръка. Някой й го вкара докато сама се галеше в съседство. Но не, това не беше нейната ръка. Това беше чужда ръка – груба, мъжка, мазолеста. От което й стана хубаво и тя се завъртя да види чия. едни сини очи тихо й се усмихваха. Малкоя я подхвана и я премести на пода – беше лека като перце, но масата нямаше да издържи трима. Доволна, продължи свирката, докато пича, който я чукаше, не я превъртя и тя вече лежеше по гръб върху него.

И стана весело – докато братовчеда лежеше под нея, в действие влезе и Малкия. (Прякорът беше само заради двата месеца разлика във възрастта.)

Направо се размазваше от кеф – намираше се в сандвич между двама неустоими мъже, гледащи я с обожание, чукащи я едновременно, изпълващи я докрай и навсякъде. От единия виждаше само ръцете, хванали я здраво за хълбоците, чуваше горещия му дъх, шепнещ й мръсотии в ухото и усещаше огромния пулсиращ член, разораващ я отзад. Мъжа над нея пък виждаше изцяло – тоя я целуваше по врата и гърдите. Двамата усилиха темпото, а вълната на удоволствието неумолимо я понесе нагоре към оргазма. Още малко и щеше да свърши, когато без предупреждение роллите се размениха и я подхванаха близнаците. „Като две капки вода, не можеш да ги различиш“ – помисли си тя малко преди да изгуби разсъдък от оргазма, залял я с пълна сила.

Довърши ги с уста, докато размишляваше над въпроса кой всъщност идваше в съня й. А може би са се редували и всеки един от тях е бил при нея различна нощ? Възможно ли беше това? Не можеше да ги различи – с голи глави и пиърсинги, само татуировките бяха различни.

Всъщност нямаше значение. Чудесно стана, че ги намери заедно.

2 отговора на “Наяве (18+)”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux