от Lucifer

Както не веднъж съм казвал аз съм животно. Обичам да се заглеждам по хубави момичета. Както @MissVendella каза – за начина по който ги заглеждам, сигурно някъде ще си отнеса боя, но какво да направя като искам за няколкото кратки мига през които женската красота е пред мен, да я оценя напълно.

В повечето случаи, ако някоя от тях ме види че я гледам или се възмущава, или се прави, че не ме е видяла как я гледам, или добавя още малко „женственост“. Но има онези редки случаи в които „жертвата“ отвръща на погледа ми с една много специфична усмивка, която казва: „Знам какво си мислиш мръснико! И ми харесва!“.

Макар и много рядко се срещат тези жени, за които собствената им женственост не е табу. Много добре знаят какви мисли причняват в мъжките глави и се наслаждават на тях. Не говоря за онези с дълбоките деколтета, които крещят СЕКС, но всъщност не знаят какво е това. Говоря за много специфична „порода“ жени. Онези, които без грам свян срещат погледа ми.

Винаги когато този поглед е съпътстван с една много специфична усмивка. Усмивка нашепваща „Ела ми и ще те изям.“ Същата усмивка, която се появява на моето лице, когато усетя че „жертвата“ на моя поглед се смущава, но и се наслъждава на вниманието.

Да, аз съм животно. Прианзвам си го. Заглеждам се грубо, без грам финес или стил. Но колкото и да е странно това е моят начин да оценята красотата на жената, която заглеждам. Един своеобразен, макар и много груб и нетактичн, комплимент.

Директен съм. Погледа ми изразява само едно – харесваш ми. Да, някъде от вътре се наслаждавам на смущението, което причнявам на някои. Забавлявам се с гнева на други и добавям към тръпката със добавения сексапил на трети. Но тези, редките – онези с очи, които търсят плячката си … те са онези, на които се усмихвам и които ми носят малкото задоволствто, че има кой да оцени както трябва за какво става дума.

Красотата е в очите на наблюдаващия …

Аз не съм от хората, които ще се натресат на някое красиво момиче и ще започнат да му преикзват глупости. И въпреки, че понякога сум изключително „cheesy”, то е само след като съм разбрал, че такова поведение се харесва.

Това което, ме привлича обаче, в жените които отвръщат на погледа ми е успокоението, че няма нужда да представямнякаква част от себе си. Те знаят какво искам. Знаят, що за човек съм … защото и те са като мен – „Харесваш ми. Искам да ти се насладя. Надявам се и ти да ми се насладиш.“

Без нужда от обяснения. Без нужда от лъжи и преструвки. Просто двама души, които знаят какво искат един от друг. Без скрити помисли или загуба на време и излишни емоции . Простотата в изчистеността на нещата …

Сигурността, че с такива хора нещата имат две състояния – да, харесваш ми и не, не ми харесваш. Няма средни положения, няма не доизказани неща. Красотата на двоичността – да и не. И чисто телесните аспекти. Дали ще си допадате като хора или ще имате теми за разговор, е без значние. И двамата знаете какво искате, а всичко друго … е бонус.

Да животно съм, но поне се успокоявам, че има и други живтни като мен.

А вие като се оглеждате … какво гледате? И какво търсите?

Ваш,

Lucifer

Пост 35 от поне 100

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.