от Lucifer

Както не веднъж съм казвал аз съм животно. Обичам да се заглеждам по хубави момичета. Както @MissVendella каза – за начина по който ги заглеждам, сигурно някъде ще си отнеса боя, но какво да направя като искам за няколкото кратки мига през които женската красота е пред мен, да я оценя напълно.

В повечето случаи, ако някоя от тях ме види че я гледам или се възмущава, или се прави, че не ме е видяла как я гледам, или добавя още малко „женственост“. Но има онези редки случаи в които „жертвата“ отвръща на погледа ми с една много специфична усмивка, която казва: „Знам какво си мислиш мръснико! И ми харесва!“.

Макар и много рядко се срещат тези жени, за които собствената им женственост не е табу. Много добре знаят какви мисли причняват в мъжките глави и се наслаждават на тях. Не говоря за онези с дълбоките деколтета, които крещят СЕКС, но всъщност не знаят какво е това. Говоря за много специфична „порода“ жени. Онези, които без грам свян срещат погледа ми.

Винаги когато този поглед е съпътстван с една много специфична усмивка. Усмивка нашепваща „Ела ми и ще те изям.“ Същата усмивка, която се появява на моето лице, когато усетя че „жертвата“ на моя поглед се смущава, но и се наслъждава на вниманието.

Да, аз съм животно. Прианзвам си го. Заглеждам се грубо, без грам финес или стил. Но колкото и да е странно това е моят начин да оценята красотата на жената, която заглеждам. Един своеобразен, макар и много груб и нетактичн, комплимент.

Директен съм. Погледа ми изразява само едно – харесваш ми. Да, някъде от вътре се наслаждавам на смущението, което причнявам на някои. Забавлявам се с гнева на други и добавям към тръпката със добавения сексапил на трети. Но тези, редките – онези с очи, които търсят плячката си … те са онези, на които се усмихвам и които ми носят малкото задоволствто, че има кой да оцени както трябва за какво става дума.

Красотата е в очите на наблюдаващия …

Аз не съм от хората, които ще се натресат на някое красиво момиче и ще започнат да му преикзват глупости. И въпреки, че понякога сум изключително „cheesy”, то е само след като съм разбрал, че такова поведение се харесва.

Това което, ме привлича обаче, в жените които отвръщат на погледа ми е успокоението, че няма нужда да представямнякаква част от себе си. Те знаят какво искам. Знаят, що за човек съм … защото и те са като мен – „Харесваш ми. Искам да ти се насладя. Надявам се и ти да ми се насладиш.“

Без нужда от обяснения. Без нужда от лъжи и преструвки. Просто двама души, които знаят какво искат един от друг. Без скрити помисли или загуба на време и излишни емоции . Простотата в изчистеността на нещата …

Сигурността, че с такива хора нещата имат две състояния – да, харесваш ми и не, не ми харесваш. Няма средни положения, няма не доизказани неща. Красотата на двоичността – да и не. И чисто телесните аспекти. Дали ще си допадате като хора или ще имате теми за разговор, е без значние. И двамата знаете какво искате, а всичко друго … е бонус.

Да животно съм, но поне се успокоявам, че има и други живтни като мен.

А вие като се оглеждате … какво гледате? И какво търсите?

Ваш,

Lucifer

Пост 35 от поне 100

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux