от Lucifer

Днеска ми се наложи да се позанимая с възстановяване на музика от един хард. Знам, че мнозина не смятат музиката за нещо важно, но харда … беше на човек на който не мога да откажа каквото и да правя, а и тя ми се примоли … Тези които ме познават, знаят че въпреки широкоразпространеното мнение, на мене по принцип такива не ми минават.

Четейки лога на GetDataBack for NTFS(за сега не съм намерил по-добро) прочетох нещо което дори вече не помнех, че имам – kristi i pit.mp3 Така и не научих как се казва точно песничката. Тя е част от мюзикъла на Недялко Йорданов – „Ще те накарам да се влюбиш“ и ми е много близка …

Това е една от песните покраи които се е въртял живота ми … Между другото той има навика да се върти все около нещо. Но да кажем, че тази песен съм я въртял в период от живота си … има ли значение – не очаквам да ме разберете, а и не вярвам да искате да ме разберете. Та …

На времето  … отдавна … преди супер много време … когато бях един друг човек и фантазийте ми бяха ванила (няма да се смеете и такива съм имал) … та тогава в живота ми имаше едно жена … първата с която съм правил BDSM като такъв. Тя ми беше приятелка, и слушател. На нея се оплквах … коато ми идваше до там че да не мога да търпя … Помня и как ми я прати….

В ICQ (тогава ползвах и все още под Windows ползвам QIP) ми се включи с:

„Намерих една песничка, която ще ти хареса … и то много. Просто знам, че ще те грабне!“

Разбира се оказа се права. Това е песничката която слущах всеки път, коягат апатията се превръщаше в депресия … тая песничка ми казваше, че всъщност нищо не е толкова лошо … и само трябва да се пребориш за човека, който искаш. По-важното е да намериш този който искаш.

Искам да благодаря на тази която ми прати песента на времето и ми помогна да постигна много неща и която няма да назова по име.

Искам да благодаря и на онова създание, заради което сега си спомних песничкта, онова създание с което ми се иска да я споделя, онова създание … което искам и за което се боря със най-страшния си противник – самия мен!

Не ме разбрахте този път, нали?

Е случва се!

Ваш,

Lucifer

Един отговор за “kristi i pit … или едно завръщане в спомените.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux