от Lucifer

SC2_Heart_of_the_Swarm_coverПреди няколко седмици започнах поредица от cast-ове на това как не се играе Star Craft 2 Hearth of the Swarm. Мои собствени игри, от които повечето съм губил … и то позорно.

Идеята на самата поредица е да проследите как не трябва да се играе тази игра. И разбира се как постепенно се научавам да я играя все по-добре и все по добре. Смятам да кастна целия преден сезон и битката ми от бронзовата лига до топ 25 на сребърната … знам, че не е много, но се надявам да покажа на хората какви грешки се допускат най-вече от такива като мен … какво се прави и какво не се прави …

Като цяло идеята е да ви е интересно. Разбира се приемам всякакви идеи, въпреки че имам едни поне 35-36 игри да кастна … може би, когато достигна някакво достатъчно добро ниво с Zerg ще се заема да разуча другите 2 раси. Никога, дори още в Star Craft и Brood War не бях много добър с Protoss, но може да се постарая да ги науча.

Всички игри, които смятам да ви представя са Ladder, но аз за разлика от повечето хора не страдам от така нареченото Ladder anxiety и не ми пука много много колко загуби ще претърпя. Все пак това е само една игра.

Та, ако ви се занимава да ме гледате как губя в повечето случаи … и от време на време печеля – playlist

Приемам всякакви критики, но не забравяйте, че аз не съм много добър и ви показвам собственото си развитие.

Ваш,

Lucifer

P.S.: С малко повече късмет, ще кастна още някоя и друга игра днес …. след като си направя placement мачовете за новия сезон.

Пост 16 от 60

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux