от Lucifer

SC2_Heart_of_the_Swarm_coverПреди няколко седмици започнах поредица от cast-ове на това как не се играе Star Craft 2 Hearth of the Swarm. Мои собствени игри, от които повечето съм губил … и то позорно.

Идеята на самата поредица е да проследите как не трябва да се играе тази игра. И разбира се как постепенно се научавам да я играя все по-добре и все по добре. Смятам да кастна целия преден сезон и битката ми от бронзовата лига до топ 25 на сребърната … знам, че не е много, но се надявам да покажа на хората какви грешки се допускат най-вече от такива като мен … какво се прави и какво не се прави …

Като цяло идеята е да ви е интересно. Разбира се приемам всякакви идеи, въпреки че имам едни поне 35-36 игри да кастна … може би, когато достигна някакво достатъчно добро ниво с Zerg ще се заема да разуча другите 2 раси. Никога, дори още в Star Craft и Brood War не бях много добър с Protoss, но може да се постарая да ги науча.

Всички игри, които смятам да ви представя са Ladder, но аз за разлика от повечето хора не страдам от така нареченото Ladder anxiety и не ми пука много много колко загуби ще претърпя. Все пак това е само една игра.

Та, ако ви се занимава да ме гледате как губя в повечето случаи … и от време на време печеля – playlist

Приемам всякакви критики, но не забравяйте, че аз не съм много добър и ви показвам собственото си развитие.

Ваш,

Lucifer

P.S.: С малко повече късмет, ще кастна още някоя и друга игра днес …. след като си направя placement мачовете за новия сезон.

Пост 16 от 60

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.