от Lucifer

Тези които ме познават знаят, че през 98% от времето, когато не съм с някого съм със слушалки на ушите. Много ме базикат, но това не ме притеснява.

Музиката в слушалките ми помага да не оставам на саме със себе си (макар, че в последно време не помага).

Днес излязох за малко … дори от тук до магазина бях със слушалки, но на връщане пуснаха някаква песен, която изпрати мислите ми по тъмния склон на само оценката …

Различното днес беше, че … ами че не избягах от себе си, както правя винаги.

Резултата?

Аз печеля!

Колкото и да е странно, но това е резултата от само оценката ми. Дори сега, когато вече не са ми останали сили да съм бъден и ме налягат тежките мисли преди да се хоризонтирам … дори сега мога да го кажа – АЗ ПЕЧЕЛЯ!

Дори да загубя – печеля!

В какъв смисъл ли?

В смисъла на това, че спечелих в момента в който промених правилата на играта … В момента в който спрях да чакам от Живота, вече бях спечелил! Вече не се нося по течението му … събрах смелост и се изправих срещу него!

Играя много игри и Живота е една от тях, но дори да загубя всичките, пак ще съм спечелил! Дори да загубя всички до една – I WIN!

Защо печеля?

Просто е – защото спрях да се страхувам да играя! Спрях да се страхувам да не загубя! Няма начин да спечеля, ако не съм готов да загубя … така че каквото и да става …

I, THE FUCK, WIN!

АЗ, ДА ГО ШИБАМ, ПЕЧЕЛЯ!

Ваш,

Lucifer

P.S.: Предполагам, че няма да разберете какво искам да кажа … не го и очаквам. И не не смятам, че сте глупави – смятам, че аз съм луд!

4 Отговори на “I win!”

 1. Честито човече!
  Това дава нови хоризонти на мисълта и развитието ти.
  Аз понеже наскоро загубих себе си, още се търся и още чакам вдъхновение да заживея…
  Играта на всеки може да се прецака, но винаги трябва да търсим ново начало (за себе си) дори и да чувства че живота му е Fucked up!

  • На скоро родих поредната „мъдрост“ – Life sucks. When it starts to suck hard – enjoy!

   Колкото и да е гадно … майанта му! Намери си защо да добуташ до вечерта … после до другата … и така ще видиш, че ще има за какво да живееш …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux