от Lucifer

Една седмица … почти.

Една седмица в която направих само 3 отстъпки от твърдото си решение да не пипам нищо:

Погледнах на @didiGK защо не и излизат заглавията на новата тема.

Погледнах на една приятелка в новото студио защо и пищи UAC-а.

Погледнах да видя дали ще разбера, защо по дяволите получавам notification-а от форума 23 часа по-късно.

Но като цяло за тази една седмица отпуска съм свършил точно … нищо. Бях си поставил за задача точно това. Запълвах си времето с разходки, кафета и навестяване на приятели. Наистина не стигнах до морето през деня, но поне имам едната задължителна морска баня (01:30 … с двама откачени, дето трябваше да ги пазя).

За първи път наистина се постарах да си почина. Не толкова защото бях изтощен или уморен, а просто защото така се полага. Използвах тази седмица … ами за нищо. Загубих я в блажено нехайство… и дойде време на нехайството. След няколко часа си хващам автобуса и се прибирам в София и се заемам да наваксам с всичко, което не съм свършил през тази една седмица в която … ами нищо не върших.

Мисля, че най-накрая започнах да схващам какво значи почивка и защо хората имат нужда от нея. Събрах материали за поне един пост – трябва да ви разкажа какво студио за красота е на път да отвори врати в покрайнините на Варна. малко в страни от това за което по принцип пиша, но да видиш реализирана мечтата на приятел. Да стъпиш и да се разходиш из сбъднат блян … това не се случва често. Обещах и да и помогна с facebook и рекламата до колкото е по силите ми. Първо защото е приятел, но по-късно – защото видях каква красота и почувствах какво спокойствие ти носи … но за това – един от следващите дни.

Да успееш да си отспиш и да си отмарзелуваш … да се разходиш и раздвижиш … без да бързаш или да се съобразяваш. Красота. Възможността да вървиш по пътеки по които скоро не си вървял и да си припомниш изминати стъпки.

Еми ще се видим в София.

Ваш,

Lucifer

 

Снимка:   alice36b2011

 

Пост 103 от поне 100

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.