от Lucifer

5FXVME3BSFPX1418182377314

Днес останах много приятно изненадан да видя във Facebook-а си, че Blizzard най-накрая са пуснали Hearthstone за Android таблети.

После, защото съм гадняр реших да видя и дали @strangera го е отразил (беше гадняра му с гадняр), но там беше писал, ако някой я разцъка да свирка …

Еми свиркам. Разъках я тъкмо.

Само ще спомена, че таблета ми едва покрива минималните изисквания за hardware, за това приемете, че това което казвам е точно worst case scenario.

Като цяло не съм чак такъв фен на Hearthstone за компютър. Някак си не успя да ме грабне след първите 2-3 игри, за това и не съм играл толкова много. Но реших че ще и дам шанс на таблет.

Да ви кажа не е лоша …

Разцъкал съм само една игра (ей така на работа). Таблета ми, както вече казах, едва покрива минималните изисквания за играта. Дори според самата игра и толкова не покрива (излязоха ми два надписа, от които единия беше – Your tablet is not running the correct resolution, so your experience may not be perfect!) … но на кого му пука. Играх го на 7 инчов Asus Fonepad …

Играта сякаш е направена за таблет. Дори на този, едва минващ за таблет device, след като веднъж зареди текстурите си върви много приятно и гладко. Макар и в неправилната „резолюция“ играта се държи подобаващо стабилно и без да създава проблеми (с изключения на случайни … забавяния на анимацията, но това е защото аз го играя на тухла …).

При мен играта зарежда леко бавно, но това си е … както казах от тухлата. Анимацийките са много красиви (както и на десктоп варианта). Като цяло играта е много приятна и усещам как ще си цъкам на път за работа. Не видях да харче много много батерия.

Интерфейса е много добре реагиращ. И създава усещане по-добро от настолна машина. Лично за мен това е игра за таблет. Много приятна загуба на време докато се лашкаш в автобуса или пътуваш на някъде … супер си е … смятам да си го играя като съм в движение …

И със сигурност ще го играя на нещо по-мощно.

Ваш,

Lucifer

 

P.S.: От работа до спирката на автобуса до нас са точно 2 игри …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux