от Lucifer

Всеки, който ме познава, ме знае, че без телефон не мога…. А днеска се загледах в разни подписи във форъма за PPC-та, където си дават хората timeline на използваните устройства и реших и аз да дам един такъв.

GMS имам от някакви си … колко? 5-6 години. В началото наще ми бяха подарили една M-Tel-ска прима … която обаче не и помня номера. Това става на коледа … 03? 04? абе както и да е! Още на 27 (именния ми ден) отидах и с „пари4ките“ от коледа си взех първия си GSM – Siemens М35! Да трябва да е било 03, защото си спомням, че лятото е имало моменти на рецепция да си говоря с Ася, да я помоля да изчака и да си ползвам телефона за да зачукам пиронче! Телефона издържа малко повече от година …

Втори курс! Започнах работа и при шефовете си си харесах един Siemens S65! Леле! Беше бахти чудото! Това беше първия телефон който побърках! То не бяха jimm (любим j2me icq client), не бяха пачове на ядрото, отключвания на телефона и модифициране на firmware-a, GSM клетки ли не се ползваха … абе барнал си го бях! Докато не ми го свиха! И се наложи да взема мотащия се из нас A65, който сестра ми си беше взела, като си подписвах договора с GloBul! Сигурно изкарах едно година с тая антика! Ма като нямаше друго!

После преподписвайки договора си с GloBul(не помня вече за кой път) получих оферта да си избера хубав телефон на изплащане, нов, от каталога им! Будала! Не си взех по скъпия (тъкмо беше излязал N72) ми се набутах с един Benq-Siemens (няколко месеца по рано Benq купи мобилния дял на Siemens) Е71. Исках 2 неща от телефона си – J2ME и GPRS. На Е71 -та и куцаше GPRS-а – след 1 месец, 2 ходения в сервиза и сигурно 20 магазина от веригите с които работи GloBul имах GPRS точно 1 минута и то в Пловдив, в магазина на Germanos до жп гарата!

Като се прибрах във Варна го подарих на сестра ми, а аз си взех от HellMaster една Nokia 6600 – първия ми smartphne! Леле Това мобилната OS билно хубаво нещо! Руснаците от QIP.ru винаги са ме съпътствали на компютъра от много време, сега ги носех и в джоба си! MP3 player ли? Няма такова нещо! Аз MP3 към BlueTooth не съм виждал, а е много удобно като караш колело! Изкарах не малко време! И бях много доволен!

Миналата година го подарих на баща ми, защото си взех последната играчка – ASUS P535!  Боже това е телефон! Има всичко и върши работа за всичко – MultiMedia player, Office, GPS! Всичко! Известно време го ползвах заедно с един Siemens A60 , но сега съм с DualSIM adapter.

Та това е исторята на моите играчки! Та на кратко:

Siemens M35 -> Siemens S65 -> Semens A65 -> Benq-Siemens E71 -> Nokia 6600 ->ASUS P535 + Siemens A60 -> ASUS p535 + DualSIM Adapter!

Ваш,

Lucifer

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux