от Lucifer

cancel_atakaАко не сте разбрали за инцидента, който предизвика Атака след протеста, сигурно живеете в пещера. За няколко дни на протест, нямаше един инцидент. Протестиращите, си прибираха дори боклуците от улицата … това беше до вчера, когато онези лумпени от партия ИЗВИНИСЕБЕ … извинете … Атака се появиха на сцената. По тази причина имам един прост, ама много прост въпрос към типчето, което се изживява като председател на ПП Атака. И този въпрос не е дали е предател, дали е платен, дали е турчин или курва. Този въпрос е много по-основен:

Господин Сидеров, Вие мъж ли сте?

Не, не си напъвайте празната тиква да ми отговаряте, позволете да го направя вместо Вас.

Господин Сидеров, Вие не сте мъж!

Господин Сидеров, Вие сте путка!

Вие сте един долен страхлив плъх, който се крие зад имунитет и наети охранители. Вие сте мишка, сива и цвърчаща, която не посмя да си покаже мръсната малка зурличка, тогава когато на площада имаше над 15 000 души, но обиколен от десетина бабаита отиде да се разправя с останалите протестиращи, да заплашва журналист и като цяло да се държи като най-великия войн.

Господин Сидеров, за мен, а и за повечето разумни хора, снощи стана ясно, че вие не сте мъж. Вие сте една долна путка. Нападате хора, без провокация, а после се криете и навиквате полицията. Снощната случка беше жалка, долна и като цяло присъща на такава слуз, каквато сте вие. Ама нищо, вие сте си путка и ще се репчите като путка, само когато имате повече хора зад себе си. Вие не сте политик, не сте човек. Вие сте страхлива путка.

Защо не излязохте да застанете пред хората, тогава, когато горилите ви нямаше да могат да направят нищо?

Защо не излязохте и не заехте позиция?

Но неееееее, като путката, която сте, предпочетохте да се промъкнете по тъмно, когато можете да намерите лесна плячка и да нападнете с глутницата си хиени-мършяди.

Господин Сидеров, Вие сте путка.

Свободата на словото стои над всичко, понякога дори над закона. Вие не сте закона, господин Путка. Вие сте някакво дребно лудо създание, което се мисли за велико. Вие не сте постигнал нищо, освен да заблудите хората. Господин Путка, нали сте много силен?

Нали сте много велик, господин Путка?

Защо не излезете срещу мен? Едно на едно? Избрана от вас медия или колкото искате медии, и да ми обясните, на живо как не сте путка. Обяснете ми, пред свидетелството на цяла България, със сете запис, кое точно ви дава право да нападате хора, още повече журналисти, вие и вашата глутница, и да ги задържате против волята им. Кой точно закон ви дава право да нападате журналистите отразили протеста или да блъскате по ПТС-a им?

Що за закон ви дава прави да се нахвърляте на мирни протестиращи, а после да крещите на полицаите защо не са ви защитили?

Господин Сидеров, Вие сте путка.

И няма да го направите, защото няма закон, даващ ви право да правите това, което правите. Вие се изживявате като някакъв поборник, но вие сте просто една самозабравила се путка, която се крие, тогава когато трябва да защитава позицията си и предпочита да напада тогава, когато са останали само слабите.

Господин Сидеров, Вие сте путка.

Искам обаче да поздравя полицията за усилията, които положиха, за това че пазиха и защитаваха. Обещавам следващия път да взема шише вода и да го дам на някой изморен полицай застанал на пост. Това са хората, които връщат доброто име на полицията. Много хора се възмущават от това, че полицията е казала на екипа на Канал 3 да се отдръпнат, защото идват от Атака. За съжаление, не мисля, че са имали много какво да направят. Господин Сидеров Е депутат. Може да е путка, но има имунитет. Полицията не може да направи нищо. Не може да го защити, точно защото … ами вие сте си го избрали.

Хубавото на Интернет е че не забравя … запознайте се със случая и пак ще говорим.

Ето ви и клипчето, поне едното. За да разберете за какво говоря:

Утре, сигурно пак съм там. А вие?

Ваш,

Lucifer

Пост 18 от 60

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux