от Lucifer

Когато преди около седмица, Васи ме покани на Diablo 3 Launch party-то на ozone.bg очаквах нещо голямо. Това което получих снощи, мога да опиша само като EPIC – една своеобразна Geekvanna! Един грандиозен event, какъвто скоро не съм виждал.

Бар RockIt! беше пълен до пръскане! Беше RAR-нат направо. Беше пълно с геймъри от всякакъв вид, клас и порода … и тук таме някой рокаджия, все пак в такова заведение бяхме.

Целия бар беше изпълнен с всякакви event-и, които даваха възможност да си спечелиш награда. От поръчката на ядене и пиене, през временните татуировки, до игралните event-и на входа и двете много сладки девойки с които можеше да се снимаш (за тях след малко), всичко носеше заряда на доброто прекарване. Всеки event носеше по една карта – парче armor или weapon от играта. Някои носеха директна награда – тениски или бутафорни оръжия, а първите 15, които бяха успели да съберат пълния сет получиха флашки Kingston.

Всичко беше изпълнено в стила на Diablo – сервитьорите носеха тениски с надпис (със Diablo шрифта) POTION VENDOR, на масите имаше ценоразписи за potion-ки – „червени“, „сини“, „жълти/розови“ … Всичко носеше духа на играта и хората се бяха постарали.

Имаше много игри, както споменах и много награди бяха раздадени. На мен се падна честта да съм в журито което даде една видеокарта (Ati Radeon  9770 HD, мисля … ама аз съм много зле с hardware-а) на един от посетителите. В случая – една Assasin-ка. Разбира се не можеше да не се изложа: В някакъв момент ме изтикаха първи на сцената и Zing-а ми натика микрофона пред устата с нещо от сорта на „Това е един интересен блогър. Какви ще са ти критериите за избор?“. Единственото, което успях да направя е да го изгледам стъписано, като пълен кретен. Хора, трябва ми малко време да включа на скорост, подявлите! А точно 5 минути преди това бях заседнал да играя Magic: The gathering … ноо … айде не станах съвсем за смях, а и девойката с картата беше много щастлива. Ще се опитам да докопам снимки и да ги кача.

Е да … работата ми на жури ми попречи да си преборя силите в Diablo 2 Hard Core Chalenge-а. Идеята беше, че започваш играта, излизаш от града и трябва да натрупаш максимално количество expirience и злато, без да се връщаш в града, без да паузваш играта и без да пиеш „червени“ или „розови“ колбички. Наградите бяха много яки: 3-то място взе Alienware слушалки. Второто – Alienware мишка и клавиатура … а за победителя имаше 24“ IPS монитор DELL …

Другата част от game нещата бяха големите маси за Magic: The gathering. Някакви младежи, които явно с това се занимават учеха всеки, който иска да се научи, като за награда освен картончето от сета, получаваш и един безплатен промо дек. Аз поне дек намазах.

До колкото разбрах, в някаква част на заведението е имало и AD&D, но не знам да е било в официалната част. Просто приятели седнали да поразцъкат.

D2 Chalnge-а се проведе на рекламния щанд на Alienware. Хората можеха да пипнат тези фантастични машини … да им се насладят … и да се снимат със @Strangera, който се навърташе там облечен като монах … за да участва в играта за шапката.

В подземието на заведението имаше и tatoo, като всеки, който искаше можеше да си направи временна татуировка, като всеки получаваше номерче. Като в края на вечерта, някой спечели една Razer мишка. Девойките, покрай студиото бяха много забавни. Изключително им се забавлявах, как обясняваха на хората какъв е регламента за участие в играта за мишката. И двете бяха много усмихнати и много весели … и носеха на майтап.

И като стана дума за красиви жени. Нали помните, че споменах за две сладки девойки на входа? Онези със снимките.

Та въпросните девойки наистина бяха много хубавички. Едната облечена като ангелче, другата като дяволче. Със ореолчето и рогцата. Много сладки, много секси… и беше голям смях да видиш как влиза поредния геймър в заведението, тези двечките го подхващат, дръпват го между тях, лепват му таг за името и застават от двете му страни за снимка. Не се бях забавлявал с толкова шашнати и awkward физиономии от много отдавна. За съжаление аз не се снимах с тях – бях твърде зает да се смея на горките деца. Някои от тях приличаха на класически nerd-ове и се изчервяваха и придобиваха онази много отнесено объркана физиономия, която придобива всеки socialy awkward младеж в присъствието на красива представителка на нежния пол … а тези бяха и 2 … че и не само се усмихваха на бедните младежи ами и им се натискаха за снимката. Беше тотално EPIC! Съжалявам, но аз съм си гадняр и това беше един изключително забавен момент!

Мога само да похваля организаторите и да им благодаря за поканата! Забавлявах се изключително много!

За сега толкова. След няколко дни, като получа още снимки, ще кача още снимки! EPIC! EPIC!

Аз лично се забавлявах много, а какво е вашето извинение че не бяхте там?

Ваш,

Lucifer

Пост 28 от поне 100

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux