от Lucifer

Събуждали ли сте се с онази кристална сигурност, че днес ще промените нещо?

Не само че имате шанс, но имате и възможност …

Някак си деня започва различно … няма го бавното събуждане … дори напротив …

Чуваш алармата на телефона … и очите ти се отварят … съзнанието ти е кристално ясно и в него вибрира онова напрежение, което идва с битката … с онзи момент в който нещата са на ръба. Събуждаш се с усмивка … дори кафето е навик, а не нужда, защото нямаш как да си по-буден от кристалната яснота с която си се събудил.

Започваш деня с усмивка … не усмивка … a grin … озъбен на света, предизвикващ го … и деня е друг … не е като всички предходни … един от онези дни, в които си струва да си жив. Един от онези дни в които имаш усещането, че няма невъзможни неща …

И това идва от вътре … не чакаш момента, защото си взел решенията, които трябва да вземеш преди това и си спал в спокойствието на собствената си сигурност в посоката, в която трябва да се движиш. Няма ги всички „може би“ или „би трябвало“. Има едно постоянно отекващо сред мислите ти „ЩЕ“, което кънти и оформя това, което си. Което не позволява на сенките на „дали“ и „ако“ да помрачат взетите решения.

Ден на промяна …

Не ден в който нещо те кара да се промениш, а ден в който ти инициираш промяната. В който ти си този, носи промяна. Ти заставаш срещу статуквото и го пречупваш, така както си решил! Правиш необходимите крачки. И знаеш, че нищо не може да те спре. Знаеш, че каквито и трудности да ти се изпречат, ще тръгнеш срещу тях с тиха усмивка, породена от собственото ти желание да ги пребориш. И всяка трудност ще е само още една стъпка напред по това, което си решил да правиш …

Има дни като този … в който нищо не може да промени намерението и желанието ти … в който ти си катализатора на цялата онази енергия, превръщаща хилядите възможности в една реалност. Ти си онази единична точка, която трансформира вероятните избори в едно решение … и тази енергия те зарежда с толкова много …

Наградата за това, че си избрал промяната, независимо каква е точно тази енергия … силата … убедеността … сигурността, че ти си център на една реалност, защото всеки от нас, сам определя реалностите си, а сбора от нашите отделни реалности е това което е света в който живеем. Промяната … която предприемам за себе си, знам че ще резонира … ще рефлектира … върху всички онези с чиито „сега и тук“ се преплита моето „сега и тук“.

Малки вълнички …

Като от хвърлено камъче в езерото …

Промяната във всеки от нас носи вълнение и раздвижване …

Всеки от нас може да е „Камък в езерото“ и да раздвижи останалите … и то не е сложно, просто трябва да имаме желание и смелост да променим самите себе си. Да направим промяна в собствената си реалност … и да позволим тази промяна да се предаде към реалностите на хората покрай нас.

Онова чувство, което те изпълва, когато избора е неминуем … енергията от потенциалите на всички вероятности, които те заставят да избереш тази която ще се превърне в реалност …това е наградата за избора да се промениш – истинското усещане, че си жив.

В този едничък момент … точно в мига в който ти караш вероятно да се превърне в реално … ти си реалността … малък избор, който за един кратък миг си решението … и цялата сила на убедеността … на това да си ти ..

Дните в които заслужава да си жив. Дните в които се наслаждаваш на живота са точно това – дните в които изборът е твой, а не на течението. Дните в които ти определяш курса си и създаваш възможните си бъдеща.

Заради тези кратки моменти си струва … заради онова чувство … дори и само за да се озъбиш на всичко покрай себе си и да изръмжиш: ДНЕС АЗ СЪМ!

Дни на промяна … дни на избор … дни на битка … дни на Живот …

Кратки дни, които не са като другите … дни в които ние сме потенциала … наслаждавайте им се!

Ваш,

Lucifer

Снимка: burstingwithcolors

 

 Пост 25 от поне 100

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.