от Lucifer

Събуждали ли сте се с онази кристална сигурност, че днес ще промените нещо?

Не само че имате шанс, но имате и възможност …

Някак си деня започва различно … няма го бавното събуждане … дори напротив …

Чуваш алармата на телефона … и очите ти се отварят … съзнанието ти е кристално ясно и в него вибрира онова напрежение, което идва с битката … с онзи момент в който нещата са на ръба. Събуждаш се с усмивка … дори кафето е навик, а не нужда, защото нямаш как да си по-буден от кристалната яснота с която си се събудил.

Започваш деня с усмивка … не усмивка … a grin … озъбен на света, предизвикващ го … и деня е друг … не е като всички предходни … един от онези дни, в които си струва да си жив. Един от онези дни в които имаш усещането, че няма невъзможни неща …

И това идва от вътре … не чакаш момента, защото си взел решенията, които трябва да вземеш преди това и си спал в спокойствието на собствената си сигурност в посоката, в която трябва да се движиш. Няма ги всички „може би“ или „би трябвало“. Има едно постоянно отекващо сред мислите ти „ЩЕ“, което кънти и оформя това, което си. Което не позволява на сенките на „дали“ и „ако“ да помрачат взетите решения.

Ден на промяна …

Не ден в който нещо те кара да се промениш, а ден в който ти инициираш промяната. В който ти си този, носи промяна. Ти заставаш срещу статуквото и го пречупваш, така както си решил! Правиш необходимите крачки. И знаеш, че нищо не може да те спре. Знаеш, че каквито и трудности да ти се изпречат, ще тръгнеш срещу тях с тиха усмивка, породена от собственото ти желание да ги пребориш. И всяка трудност ще е само още една стъпка напред по това, което си решил да правиш …

Има дни като този … в който нищо не може да промени намерението и желанието ти … в който ти си катализатора на цялата онази енергия, превръщаща хилядите възможности в една реалност. Ти си онази единична точка, която трансформира вероятните избори в едно решение … и тази енергия те зарежда с толкова много …

Наградата за това, че си избрал промяната, независимо каква е точно тази енергия … силата … убедеността … сигурността, че ти си център на една реалност, защото всеки от нас, сам определя реалностите си, а сбора от нашите отделни реалности е това което е света в който живеем. Промяната … която предприемам за себе си, знам че ще резонира … ще рефлектира … върху всички онези с чиито „сега и тук“ се преплита моето „сега и тук“.

Малки вълнички …

Като от хвърлено камъче в езерото …

Промяната във всеки от нас носи вълнение и раздвижване …

Всеки от нас може да е „Камък в езерото“ и да раздвижи останалите … и то не е сложно, просто трябва да имаме желание и смелост да променим самите себе си. Да направим промяна в собствената си реалност … и да позволим тази промяна да се предаде към реалностите на хората покрай нас.

Онова чувство, което те изпълва, когато избора е неминуем … енергията от потенциалите на всички вероятности, които те заставят да избереш тази която ще се превърне в реалност …това е наградата за избора да се промениш – истинското усещане, че си жив.

В този едничък момент … точно в мига в който ти караш вероятно да се превърне в реално … ти си реалността … малък избор, който за един кратък миг си решението … и цялата сила на убедеността … на това да си ти ..

Дните в които заслужава да си жив. Дните в които се наслаждаваш на живота са точно това – дните в които изборът е твой, а не на течението. Дните в които ти определяш курса си и създаваш възможните си бъдеща.

Заради тези кратки моменти си струва … заради онова чувство … дори и само за да се озъбиш на всичко покрай себе си и да изръмжиш: ДНЕС АЗ СЪМ!

Дни на промяна … дни на избор … дни на битка … дни на Живот …

Кратки дни, които не са като другите … дни в които ние сме потенциала … наслаждавайте им се!

Ваш,

Lucifer

Снимка: burstingwithcolors

 

 Пост 25 от поне 100

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux