от Lucifer

Повечето от вас, които ме следят из социалните мрежи, знаят за малкия проект „Дневна доза“, някои от вас дори ми се мусиха, като го спрях за около месец, докато нямах време да се занимавам с него.

Но за тези, които не знаят за какво става дума – ето:

Преди около 8 месеца ми попадна един доста голям torrent с аматьорски снимки. По същото време и @didiGK ме запозна с проекта си за дневно дупе и всичко проблеми около намирането на подходящото.

Та покрай това реших да започна и аз един малък tumblr проект, наречен „Дневна доза хубави жени“. Така и така имах снимките, защо да не разведря обедната почивка на хората, които ме следват в социалните мрежи?

В началото всеки ден на обяд в 12:00 в twitter stream-а ми се публикуваш линк озаглавен „Дневна доза хубави жени … #NSFW“, който през изминалите месеци продължава да се появява, макар и от началото на годината вече по 2 пъти на ден – в 12:00 (за началото на обедната почивка) и в 13:00 (за края). Самият проект не е нищо особено – снимките не са мои, свалил съм ги. Платформата не е моя – tumblr. Нищо специално, но хората му се радват или поне с такова впечатление съм останал.

Самият проект смятам да го продължа до тогава, докато имам търпение (защото то е ясно, че от липса на материали няма да страдам).

Ако не ме следвате в tumblr или не знаете за „Дневната доза“ можете да проверите тук.

За някои от снимките получавам „критики“, че не изглеждали добре и така на татък, но я си представете да трябва преровите десетки папки с снимки за да подберете няколко, които да ви харесат да за покажете на хората? Все ще се промъкне нещо, което да не се хареса …

Надявам се да ви харесва …

Ваш,

Lucifer

Броячът показва 85 дни 14 часа 26 минути и 03 секунди, а това е пост 18 от поне 100

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux