от Lucifer

Никога не съм разбирал това с обученията … не че нещо, но явно имам проблем да се концентрирам в един проблем, за това и нещо не ми се отдава да уча. Не веднъж са ми казвали, че имам проблем с вниманието …

Но какво да се прави – някак си не ми се отдава да се концентрирам, когато някой ми говори или ми показва нещата на стената … за да се науча да правя нещо трябва да запретна ръкави и да се забия да го правя – така научих PHP, така научих Linux … така се уча и на работа.

Не знам каква ползва може да има от обученията и трейнингите, които ми изнасят, защото в най-добрия случай внимавам на половина … в най-лошия … ами виждате темата на блога ми – направих я на едно обучение на работа от скука. Някак си не мога да се справя с подаването на информация …  директно към мен … някак си не ми идва от вътре …

За мен е нужно да се докосна до проблема … да го подхвана … да се затърся и да намеря някакво решение …

За мен обученията не работят … не ги разбирам и само се чудя как да не заспя на тях … знам че съм капризен, но ако не ме карат да мисля, а само да слушам – откачам. Но за съжаление, малко са начините по-които може да се предаде някакво знание само с опит.

За вас не знам – но аз ще се боря да не заспя на поредното обучение …

Лека нощ … така де – приятна работа.

Ваш,

Lucifer

 

Пост 43 от 60

Един отговор за “За обученията …”

  1. Мдаа, много познато. И в училище бях така, от разказваното в клас нищо не научавах. И сега съм така. Без да пипна нещо, не става.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.