от Lucifer

И така … когато четете този пост, email-ите с ключовете вече трябва да си пристигнали при печелившите. Надявам се игрите да ви харесат и да си ги играете със здраве. Надявам се да нямате проблеми със тях, защото някои от тях съм се опитвал да си ги добавя в библиотеката, но ми изписа че вече имам играта … ако има такъв случай … ще се реванширам?

Ето и при кого какви игри заминаха:

Red Faction: Armageddon + Path to War DLC отива при коментатор Martin Duhovnikov.

Явно много силно желания Darksiders отива при коментатор Kristiqn (за тази игра и желанието за нея – няколко думи по-късно)

За Superbrothers: Sword & Sworcery EP имах два ключа, които отидоха съответно при Nezzo и vladislavivaov, но благодарение на ShadowmarN докопах още един ключ, който отива при третия желаещ – Nikola.

Dungeon Defenders + All DLC (също много желана игра) отива при коментатор fayde. За тази игра имах своите предпочитания – ShadowmarN я искаше, както и една моя приятелка, но за да съм напълно честен използвах генератор на случайни числа и те изведоха победителя. Това се отнася и за всяка друга игра за която имаше повече желаещи от броя ключове с който разполагах.

Останаха ми 3 игри:

Nightsky

Waking Mars

и Splice

Първата заявка за тях – печели.

А сега да се върнем малко на Darksiders.

Явно това е една много желана игра, защото имах участник, който си беше направил труда да коментира и да се запише с 11 различни имена. Разбирам, че може да е динамично IP но все пак – дори INTERBUILD не връзват по толкова маймуни на клона. Реших да не дисквалифицирам участника, а да му оставя честния шанс от 1 запис да си спечели играта. Съжалявам, но не стана.

Честно казано се издразних – не толкова на това, че някой се опитва да cheat-ва, колкото на това, че го прави неподготвен и без мисъл и старание. Нямам против да ме излъжете, ама поне го правете качествено.

Както казах, когато четете този пост, писмата ще трябва да са пристигнали при притежателите си. Приятна игра и като имам някакви по интересни неща – пак ще подарявам.

Ваш,

Lucifer

Пост 30 от 60

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.