от Lucifer

Обикновено не сядам да пиша нищо сериозно в последните моменти на деня … няма как да го напиша за кратко време … или може би съм вече изчерпан за да го пиша … и днес не е изключение … но може би не е лошо да пробвам …

А проблема е че обикновено не знам за какво ми се пише … още повече в дни като днешния, когато съм проспал повечето интересни неща и не съм си подавал главата от нас (освен за да напазарувам за вечеря), за това и като повечето други пъти, този пост е просто братвеж … нещо, което се пише защото трябва да се напише, а не толкова защото имам какво да напиша … а и не върви всеки ден да ви заливам с музика или снимки, нали?

А и трябва да ми останат снимки за тази седмица – все пак ORSS е чак другия вторник … трябва да си пазя „извиненията“ и отбиванията на номера за да не стана скучен. Както на вас така и на себе си.

Още няколко дни ще се напъвам така – още няколко дни ще се насилвам да съм досаден и интелигентен и да занимавам света със себе си … може би трябва да се замисля следващия път преди да се заема с нещо като това последни предизвикателство, чиято рожба е този пост.

Не мисля, че мога да си позволя да повторя толкова бездарни опити за словоблудство, колкото се нароиха за тези стотина без малко дни … не че съм се отказал де – ще си изчегъртам следващите 18 дни в опити поне рядко да съм интересен … колкото да не кажа, че съм се предал …

Та приятно четене …

Ваш,
Lucifer

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux