от Lucifer

Гледам из разните там социални мрежи и така на татък, хората публикуват разни предизвикателства пред самите себе си … та реших и аз да направя едно.

Миналата година реших да напиша 100 поста за 100 дни.

Тази година, защото не съм спрял да пиша толкова стабилно, колкото предната, предизвикателството е малко по-леко – само 60 поста за 60 дни.

На 30.07 ставам на едни години и като един отговорен човек, май трябва да си седна на задника и да се заема с писането, ако искам да си стигна годишната квота от постове.  Не, че нещо, но аз съм мързелив и ако не си поставя нещо за цел, няма да го свърша. За това решавам да обявя собственото си 60 дневно предизвикателство.

Правилата, за мен самия, са същите като миналата година – от днес до 30.07 трябва всеки ден да публикувам един материал в блога. Не е задължително да е дълъг, смислен или да има някаква социална цел – просто трябва да е нещо, което съм написал. Сериозен или несериозен, кратък или дълъг – важното е да има нещо.

За вас … ами за вас остава да четете. Тези 60 дни с днес, се надявам да ви дам достатъчно материал за размисъл и желание да ме четете. Само се надявам да не ви досадя.

Та от днес, следващите 60 (59) дни ще получавате по малко от мен и докато миналата година имах възможност да пропускам дни, защото имаше повече от 100 дни, то тази година нямам този лукс – всеки ден, ще се наложи да се мобилизирам до толкова, че да направя нещо с което да ви зарадвам или разочаровам. Както казах – само се надявам да не ви стана досаден.

Ами …

До утре и се надявам да се четем!

Ваш,

Lucifer

P.S.: Ето и един брояч … ей така – защото си ги обичам:

 

 

Пост 1 от 60.

Един отговор за “60 дневно предизвикателство …”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.