от Lucifer

Гледам из разните там социални мрежи и така на татък, хората публикуват разни предизвикателства пред самите себе си … та реших и аз да направя едно.

Миналата година реших да напиша 100 поста за 100 дни.

Тази година, защото не съм спрял да пиша толкова стабилно, колкото предната, предизвикателството е малко по-леко – само 60 поста за 60 дни.

На 30.07 ставам на едни години и като един отговорен човек, май трябва да си седна на задника и да се заема с писането, ако искам да си стигна годишната квота от постове.  Не, че нещо, но аз съм мързелив и ако не си поставя нещо за цел, няма да го свърша. За това решавам да обявя собственото си 60 дневно предизвикателство.

Правилата, за мен самия, са същите като миналата година – от днес до 30.07 трябва всеки ден да публикувам един материал в блога. Не е задължително да е дълъг, смислен или да има някаква социална цел – просто трябва да е нещо, което съм написал. Сериозен или несериозен, кратък или дълъг – важното е да има нещо.

За вас … ами за вас остава да четете. Тези 60 дни с днес, се надявам да ви дам достатъчно материал за размисъл и желание да ме четете. Само се надявам да не ви досадя.

Та от днес, следващите 60 (59) дни ще получавате по малко от мен и докато миналата година имах възможност да пропускам дни, защото имаше повече от 100 дни, то тази година нямам този лукс – всеки ден, ще се наложи да се мобилизирам до толкова, че да направя нещо с което да ви зарадвам или разочаровам. Както казах – само се надявам да не ви стана досаден.

Ами …

До утре и се надявам да се четем!

Ваш,

Lucifer

P.S.: Ето и един брояч … ей така – защото си ги обичам:

 

 

Пост 1 от 60.

Един отговор за “60 дневно предизвикателство …”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux